Veľkonočné sviatky na hrade Beckov budú mať aj benefičný charakter

NETKY.SK • 29 Marec 2024, 09:00 • 2 min
Veľkonočné sviatky na hrade Beckov budú mať aj benefičný charakter

BECKOV - Pátranie po vajíčkach, remeselné stánky, maľovanie na tvár a ďalšie podujatia čakajú návštevníkov hradu Beckov počas veľkonočných sviatkov. Informoval o tom predseda neziskovej organizácie Hrad Beckov Peter Pastier.

slovakia

left justify in out

Program podľa neho pripravili najmä pre deti, na svoje si však prídu všetky vekové kategórie. Tešiť sa môžu na tvorivé dielne a workshopy, sprístupnená bude aj nedávno otvorená stála expozícia v západnom paláci hradu. V pondelok (1. 4.) sa návštevníci môžu od 11.00 h tešiť na rytiersku šibačku.

"V sobotu a v nedeľu (30. - 31. 3.) v spolupráci s občianskym združením No limits for Naty organizujeme benefičný predaj veľkonočných korbáčov. Výťažok z predaja bude použitý na pomoc chlapcovi z Beckova, ktorý trpí akútnou lymfoblastovou leukémiou," doplnil Pastier.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: TASR, Foto: Hrad Beckov
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies