Ukáže mu, kto je tu skutočný chuligán: Fapšo má náhradného súpera

NETKY.SK • 10 August 2023, 20:00 • 2 min
Ukáže mu, kto je tu skutočný chuligán: Fapšo má náhradného súpera

POVAŽSKÁ BYSTRICA - Pred pár dňami bol Pavel Šach nútený odstúpiť zo zápasu so Sebastiánom Fapšom na RFA 12 pre osobné dôvody. Keďže náhradní bojovníci a účastníci diváckej ankety Talafous a Fratczak odmietli, vedenie RFA hľadalo ďalej. O slovo sa prihlásil čiernohorský bojovník Radovan Vukovič, ktorého výzvu Fapšo bez váhania prijal.

slovakia

left justify in out

Fapšo dokonca dostal na výber

Vukovič vyzval Fapša prostredníctvom videa, ktoré zverejnila na svojich sociálnych sieťach RFA. V ňom dokonca Vukovič ponúkol na výber z dvoch rôznych disciplín: „Čau, Fapšo. Už dlhšie som čakal na šancu bojovať v RFA. Dopočul som sa, že tvoj súper zrušil zápas. Veľmi rád ho teda zastúpim ako náhrada. Počul som, že si chuligán. Ja ti ukážem, kto je tu skutočný chuligán v klietke. MMA alebo Real Fight, výber je na tebe. Ja som tu,“ povedal Vukovič vo videu. Reakcia Fapša na seba nenechala dlho čakať a výzvu okamžite prijal. Keďže sa však pripravoval celý čas na postojárske pravidlá Real Fight, výber z dvoch rôznych bojových disciplín nebol preňho veľmi náročný.

Spustený predaj PPV

Pár hodín dozadu organizácia spustila predaj PPV v spolupráci s hlavným partnerom EUROGOLD. So zvýhodnenou cenou si môžete zakúpiť prvých 2 000 kódov s 30% zľavou, ktorú dostanete po zadaní kódu EUROGOLD 30. Do turnaja zostáva už len necelý mesiac a zakúpiť si PPV môžete na stránke Realsport.tv.

Týmto súbojom medzi Fapšom a Vukovičom 9. septembra vyvrcholí turnaj RFA 12 v Považskej Bystrici. Vstupenky naň si môžete zakúpiť v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: RFA Foto: RFA
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies