Festival Pucung sa vracia do Košíc, témou je slušnosť vo verejnom priestore

NETKY.SK • 21 Apríl 2023, 17:00 • 2 min
Festival Pucung sa vracia do Košíc, témou je slušnosť vo verejnom priestore

KOŠICE - Protikorupčný festival Pucung sa vracia do Košíc, počas piatka a soboty (22. 4.) prinesie množstvo diskusií, hudby či humoru. Jeho témou bude tento rok slušnosť vo verejnom priestore.

slovakia

left justify in out

Protikorupčný festival Pucung sa vracia do Košíc, počas piatka a soboty (21. 4. a 22. 4.) prinesie množstvo diskusií, hudby či humoru. Témou 6. ročníka podujatia Nadácie Zastavme korupciu je slušnosť vo verejnom priestore. Cieľom bude ukázať, že základom pozitívnej zmeny je otvorená a slušná diskusia. TASR o tom za organizátorov informovala Xénia Makarová.

 

Piatkový program otvorí o 19.00 h diskusia s prezidentkou SR Zuzanou Čaputovou. Nasledovať bude premietanie filmu Kuciak: Vražda novinára. V sobotu v diskusiách vystúpia napríklad primátor Užhorodu Bohdan Andriiv spolu s primátorom Košíc Jaroslavom Polačekom a expertom na zahraničnú politiku Alexandrom Dulebom na tému pomoci Ukrajine. Účasť potvrdili napríklad aj špeciálny prokurátor Daniel Lipšic, policajný prezident Štefan Hamran či sudkyňa Pamela Záleská. "Festival tradične ponúkne aj kvalitný hudobný program. Headlinerom bude skupina Polemic. Na svoje si prídu tiež fanúšikovia rapu či alternatívnej scény," dodala Makarová. Súčasťou podujatia budú tiež workshopy, stand-upy či comedy šou.

 

img

oficiálny plagát festivalu Pucung



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies