Post Malone má diamantové zuby za 1,6 milióna dolárov

NETKY.SK • 16 Jún 2021, 09:00 • 2 min
Post Malone má diamantové zuby za 1,6 milióna dolárov

Rapper Post Malone posunul svoj štýl na ďalšiu úroveň. Okrem tetovaní sa rozhodol vlastniť aj diamantové zuby.

slovakia

left justify in out

Post Malone má už impozantnú zbierku tetovaní tváre a hlavy. Rozhodol sa mať aj impozantnú zbierku diamantov.

 

img

 

Dva diamanty sú 12 karátové a na dokončenie nového výzoru potreboval 26 jednotiek keramickej výplne. V podstate plnia funkciu chráničov úst a dajú sa kedykoľvek odstrániť. Maloneové zuby však vyzerajú, akoby boli trvalé.

 

Mohlo by vás zaujímať: Muž zaplatil svoje posledné výživné v minciach. Priviezol ich na vlečke

 

Teraz majú 12 karátov, no pôvodne mali 40 karátov. Pochádzajú z Belgicka. Boli letecky prevezené do Izraela. Rapper vyzval známeho zubného lekára Dr. Thomasa Connellyho, kozmetického zubného lekára Naoki Hayashiho a Isaaca Bokhoora z Angel City Jewelers, aby mu pomohli zavŕšiť jeho víziu drahého úsmevu.

 

img

 

Connelly uviedol, že proces získavania kameňov pripojených k jeho "zubom" trval rok a pol. "Ak získate šesťkarátový špicatý zub, potrebujete 12-karátovú surovú kocku. Treba teda veľmi míňať peniaze. Ten diamant bol taký veľký, že sme z neho mohli mať ďalšie tri alebo štyri diamanty, takže sme ho museli dostať do potrebného tvaru. Je veľmi ťažké vyrezať otvory v diamantoch bez ich zničenia,“ povedal Connelly. Existuje kopa ďalších celebrít, ktoré sa pripravujú získať podobné zuby.

 

Prečítajte si: Obchodník s rybami predstavil rybu, ktorá bola veľká takmer ako on!

 

"Teraz má dva funkčné plné zuby s diamantom. Rozžiaria miestnosť. Iskria, žiaria; sú úžasné. Rozprával som sa s niekoľkými ďalšími ľuďmi, ktorí čakali, ako to dopadne, kým neminú svoj milión. Takže uvidíme,“ povedal Connelly.

 

Zubár celebrít sa pred niekoľkými rokmi stretol s Postom v Madison Square Garden a Post sa vyjadril, že chce urobiť nejaké úpravy zubov. Post si pri návšteve svojho zubára rád zabil dve muchy jednou ranou.

 

Rapper ešte v auguste minulého roka povedal Jimmymu Kimmelovi, ako sa nechal tetovať v tej istej kancelárii, v ktorej si nechával skontrolovať zuby. „Hovorili sme o tom a že, keď už tam budem sedieť celé hodiny a nebudem nič robiť, prečo by som z toho nemal vytĺcť dve bláznovstvá," povedal Post Malone.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona