Žilinskí policajti kontrolovali 86 mladistvých, štyria boli pod vplyvom alkoholu

NETKY.SK • 27 Marec 2023, 19:30 • 2 min
Žilinskí policajti kontrolovali 86 mladistvých, štyria boli pod vplyvom alkoholu

Žilina - Žilinskí policajti skontrolovali v uplynulých dňoch počas preventívnej akcie s mestskými policajtmi 86 mladistvých osôb. Pri dychovej skúške zistili požitie alkoholu u štyroch z nich, z toho u dvoch nad jedno promile.

slovakia

left justify in out

Žilinská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti. Policajti našli aj jednu osobu, ktorá mala podať alkohol neplnoletým. Všetky zistené prípady oznámia policajti na príslušný obecný alebo mestský úrad. Preventívno-bezpečnostná akcia v nočných zábavných podnikoch a uliciach Žiliny bola zameraná najmä na dodržiavanie zákazu predaja a podávania alkoholických nápojov osobám mladším ako 18 rokov. "Ďalej na kontrolu dodržiavania verejného poriadku, pátranie po omamných a psychotropných látkach, pátranie po hľadaných a nezvestných osobách a veciach, pochádzajúcich z trestnej činnosti," uviedla polícia. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Peter Vince

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona