Fast X, najnovší film z franšízy Fast & Furious, bude k dispozícii exkluzívne na SkyShowtime od 23. decembra

NETKY.SK • 20 December 2023, 19:00 • 2 min
Fast X, najnovší film z franšízy Fast & Furious, bude k dispozícii exkluzívne na SkyShowtime od 23. decembra

Fast X, desiaty film zo ságy Fast & Furious, otvára posledné kapitoly jednej z najznámejších a najpopulárnejších svetových franšíz. Vo svojej tretej dekáde je stále v plnej sile, s rovnako hviezdnym obsadením a postavami ako na začiatku. Fast X bude k dispozícii exkluzívne na SkyShowtime od 23. decembra.

slovakia

left justify in out

Dom Toretto (Vin Diesel) a jeho rodina počas mnohých misií a napriek nemožnej presile prekabátili, vynervovali a predbehli každého nepriateľa, ktorý sa im postavil do cesty. Teraz sa musia postaviť tomu najnebezpečnejšiemu protivníkovi, akému kedy čelili: desivej hrozbe vynárajúcej sa z tieňov minulosti, ktorá je hnaná krvavou pomstou a odhodlaná rozbiť túto rodinu a navždy zničiť všetko a všetkých, ktorých Dom miluje.

 

Vo filme Fast Five z roku 2011 sa Dom a jeho gang zbavili hanebného brazílskeho drogového kráľa Hernana Reyesa a zdecimovali jeho impérium na moste v Rio De Janeiro. Netušili však, že Reyesov syn Dante (Jason Momoa z fimu Aquaman) bol svedkom toho všetkého a posledných 12 rokov pripravoval plán, aby Dom zaplatil tú najvyššiu cenu.

 

Danteho sprisahanie vyženie Domovu rodinu z Los Angeles do katakomb Ríma, z Brazílie do Londýna a z Portugalska do Antarktídy. Vzniknú noví spojenci a vynoria sa starí nepriatelia. Všetko sa však zmení, keď Dom zistí, že jeho vlastný osemročný syn (Leo Abelo Perry, film Black-ish) je hlavným cieľom Danteho pomsty.

Réžie sa ujal Louis Leterrier (Clash of the Titans, The Incredible Hulk) a v hlavných úlohách Fast X sa znovu predstavia herecké hviezdy, ako Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris „Ludacris“ Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Jason Statham, John Cena, Scott Eastwood a držiteľky Oscara® Helen Mirren a Charlize Theron.

 

Vo filme sa objaví aj výnimočné nové herecké obsadenie, vrátane držiteľky Oscara® Brie Larson (Captain Marvel, Room) ako Tess, nečestná predstaviteľka Agentúry; Alan Richtson (Reacher, Titáni) ako Aimes, nový šéf Agentúry, ktorý nemá k Domovým ľuďom takú náklonnosť, ako jeho predchodca, Mr. Nobody; Daniela Melchior (The Suicide Squad, Guardians of the Galaxy Vol. 3) sa predstaví ako Isabel, brazílska pouličná pretekárka so silnou väzbou na Domovu minulosť; a legendárna držiteľka Oscara® Rita Moreno ako Abuelita Toretto, Domova a Miina babička.


Producentmi Fast X sú Neal H. Moritz p.g.a., Vin Diesel p.g.a., Jeff Kirschenbaum p.g.a., Samantha Vincent p.g.a. a Justin Lin. Filmové postavy vytvoril Gary Scott Thompson. Scenár napísali Lin a Dan Mazeau a výkonnými producentmi sú Joseph M. Caracciolo, Jr., David Cain, Amanda Lewis, Chris Morgan a Mark Bomback.


Služba SkyShowtime je k dispozícii priamo v aplikácii SkyShowtime na zariadeniach s operačným systémom Apple iOS, tvOS, na zariadeniach s operačným systémom Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung a prostredníctvom webovej stránky: www.skyshowtime.com. Cena mesačného predplatného SkyShowtime je 5,99 EUR (bez reklám).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: SkyShowtime, Foto: SkyShowtime
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies