Vodič dodávky na prepravu peňazí zmizol aj s miliónom eur

NETKY.SK • 12 Február 2019, 07:19 • 2 min
Vodič dodávky na prepravu peňazí zmizol aj s miliónom eur

BOBIGNY - Vodič opancierovanej dodávky na prepravu finančnej hotovosti zmizol v pondelok na predmestí Paríža s približne miliónom eur.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný muž zastavil s dodávkou pred pobočkou spoločnosti Western Union na predmestí Aubervilliers v severovýchodnej časti Paríža. Jeho dvaja kolegovia vošli do budovy. Keď sa vrátili, vozidlo s vodičom tam už neboli, uviedol zdroj z polície.

 

img

 

Dodávku neskôr našli o niekoľko blokov ďalej. Dvere boli otvorené, no vodič a ani vrece s peniazmi, v ktorom bol približne jeden milión eur, sa v ňom už nenachádzali.

 

Spoločnosť Loomis špecializujúca sa na prepravu finančnej hotovosti a cenín zatiaľ celú vec nekomentovala. Polícia začala prípad vyšetrovať.

 

img

 

Posledná podobná lúpež sa stala v roku 2009, keď Toni Musulin zmizol v pancierovej dodávke aj s hotovosťou minimálne 11,5 milióna eur, ktorú vyzdvihol z budovy banky v Lyone. Bol na úteku približne týždeň, keď ho chytili.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies