REPORTÁŽ Kandráč v Markíze, Twiinsky v novom, Mitaš v stane a Hana Gregorová práve oslavuje

NETKY.SK • 20 August 2022, 18:00 • 2 min
REPORTÁŽ Kandráč v Markíze, Twiinsky v novom, Mitaš v stane a Hana Gregorová práve oslavuje

Jeseň klope na dvere a nové programy čakajú na svoje uvedenie. Čo chystá televízia JOJ, sme sa dozvedeli na jej vydarenej letnej párty na brehu Dunaja.

slovakia

left justify in out

 

 

 

Samozrejme, reč bola v prvom rade o práci, neobišli sme však ani dovolenky a iné zaujímavosti zo života jej hostí.

 

img

 

 

Hana Gregorová prišla na párty sama, výborne vyzerala a skvele sa bavila. Po tom, čo rozdala niekoľko rozhovorov, si našla čas na debaty s kolegami a vyskúšala aj niektoré bonusy, ktoré boli na párty k dispozícii – portrét od karikaturistu, ozdoba tašky nápismi, veštica. Nevieme, či vyskúšala všetky, ale určite sme ju zastihli pri maľovaní obrázku Bratislavského hradu.

 

V tejto chvíli je určite v Rajke, kde si kúpila dom pred ôsmimi rokmi, a oslavuje sedemdesiatku. Svoj plán nám predstavila takto:

 

„Zídeme sa v Rajke, dobrí kamaráti v reštaurácii na terase, plus kolegovia, povedala som, keď budete mať čas a chuť, zastavte sa, bude nás tam takých 40, 50, dobrá cigánska muzika, dobré jedlo.“

 

Čo ju na dlhý čas v Rajke uväznilo v Rajke, prečo dovolenkuje každý deň a či bude pokračovať seriál Hranica, vám dopovie  v našej reportáži.

 

img

 

O hercovi Marianovi Mitašovi sme dostali informáciu, že sa na párty dlho nezdrží. Kam sa ponáhľal?

 

„Idem do Cerova na lazy, úplne mimo civilizácie, budeme kempovať, odo dnes (štvrtok) do nedele, rozbalíme stan, varič, kuchynskú výbavu, máme všetko, čo má správny ´kemper´mať.“

 

Keďže sa rozhodol toto leto pracovať menej, stihol dovolenku v zahraničí aj v inej doline slovenskej doline. Napriek tomu nakrútil dva seriály, obľúbenú Nemocnicu a kriminálku. Práca s tvorcami krimi ho tak nadchla, že sa naň vraj po dlhom čase pozrie v televízii, čo zvyčajne nerobí.

 

Čím ho tvorcovia tak očarili, či to bude skôr kriminálka ako detektívka a čo práve z tohto žánru číta, si už vypočujte priamo z jeho úst.   

 

img

 

Sestry Nízlové, ktoré si v poslednom čase „užili“ viac mediálnej pozornosti, ako by sa im páčilo, prišli v dobrej nálade. Spoločný dom, kde budú so svojimi deťmi bývať, je takmer hotový.

 

„Už sa tam dá bývať, ale ešte treba pár vecí dorobiť; chýba napríklad brána a podlaha v garáži, ale to je už najmenej,“ zhodli sa. Pokiaľ nevystupujú alebo nie sú na akcii, vraj ich najčastejšie nájdeme nenamaľované v teplákoch, a to doma alebo u rodičov v Beňadiku.

 

„Takto fungujeme už niekoľko mesiacov, upratujeme, pomáhame našim na záhrade, zavárame...

 

Čo zavárajú a čo chystajú pracovne, sa dozviete v našej reportáži.

 

img

 

Stretnúť Ondreja Kandráča na párty Joj vo chvíli, keď viete, že o chvíľu bude účinkovať v markizáckej šou, je trochu nezvyčajné. Teda, ako pre koho.

 

„Som na jojkárskej párty v domovskej televízii, kde sme roky vyrábali reláciu Všetko čo mám rád, prišiel som medzi svojich, priateľov, a cítim sa tu výborne,“ zrecenzoval aktuálny stav. 

 

V Markíze už zarezáva a úprimne priznal, že by veľmi nerád spieval ženské party.

 

„Účinkovanie v tvári je pre mňa výzva, možno mi to otvorí nové obzory,“ nádeja sa.

 

Či je reálne, aby sa Všetko čo mám rád, vrátilo na televíznu obrazovku Joj-ky, a ako so svojou rodinkou v lete funguje, povie v našej reportáži.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies