Taylor Swift sa snaží obklopovať úprimnými priateľmi

NETKY.SK • 14 Február 2014, 10:02 • 2 min
Taylor Swift sa snaží obklopovať úprimnými priateľmi

LOS ANGELES - Americká speváčka Taylor Swift sa snaží zostať pri zemi a myslí si, že jej v tom pomôžu úprimní priatelia. Dvadsaťštyriročná interpretka sa preto snaží obklopovať úprimnými ľuďmi, akými sú vraj jej kolegyňa Selena Gomez či herečka Emma Stone.

slovakia

left justify in out

"Nechcem, aby mi ľudia v mojom okolí hovorili iba to, čo si myslia, že chcem počuť. Rada sa obklopujem priateľmi, ktorí sú úprimní. Rozprávame sa o všetkom okrem práce. Rozprávame sa o vzťahoch, láske a chlapoch, čiže o všetkých základných veciach," prezradila Swift v rozhovore pre magazín Look. Populárna speváčka sa pritom o osobné skúsenosti často delí aj vo svojich piesňach. "V mojom prípade zahŕňa písanie textov aj spoveď, pretože ma to vždy ťahá k môjmu životu a príbehom," vysvetlila.

Taylor Swift na hudobnej scéne debutovala v roku 2006 eponymným albumom, ktorý získal v USA päťnásobnú platinovú platňu. Nasledovala štúdiovka Fearless (2008), ktorá bola ešte úspešnejšia ako jej predchodca a dosiahla šesťnásobnú platinu. Tretí album Speak Now (2010) je v súčasnosti v USA certifikovaný štvornásobnou platinovou platňou. Z jej zatiaľ poslednej štúdiovky Red (2012) sa len počas prvých siedmich dní v USA predalo vyše 1,2 milióna kópií a taktiež už dosiahla štvornásobnú platinu. Swift má na konte množstvo ocenení, je držiteľkou siedmich Grammy, pätnástich American Music Awards, či šiestich CMT Music Awards. V súčasnosti pracuje na piatom štúdiovom albume. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies