Mladíci streľali z airsoftovej zbrane do ľudí, policajti ich zatkli!

NETKY.SK • 9 Apríl 2015, 18:18 • 2 min
Mladíci streľali z airsoftovej zbrane do ľudí, policajti ich zatkli!

BRATISLAVA - Cez linku 158 dostala dnes bratislavská polícia viacero oznámení, že neznáme osoby z tmavého SUV s bratislavskými značkami strieľajú po ľuďoch na rôznych miestach hlavného mesta.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej pre agentúru SITA uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, mladíkov už polícia zadržala. Zároveň žiada svedkov o spoluprácu, prihlásiť sa môžu na linke 158. Policajti zistili, že ide o auto značky Toyota Hilux, krátko po 11:30 ho spozorovali na Lamačskej ceste v smere na Lamač. Auto zastavili a skontrolovali vodiča aj jeho spolujazdcov. Pri kontrole si všimli airsoftovú zbraň a tak mali podozrenie, že ide zrejme o auto s osobami, ktoré im ľudia nahlasovali. Dvoch mladíkov vo veku 19 rokov, tretieho 20-ročného a štvrtého 22-ročného, všetkých z Bratislavy, pre podozrenie z protiprávneho konania polícia zatkla a previezla na oddelenie.

 

Podľa prvotných zistení sa mladíci v aute pohybovali dnes dopoludnia na zastávke MHD Zochova, na Staromestskej ulici ako aj na zastávke Lamač. Jeden z nich bol strelcom, druhý držal terč a tretí všetko natáčal na mobilné zariadenie. Pri ich vyčíňaní sa zrejme nikto nezranil. "Vzhľadom na prvotné úkony konania nie je možné v súčasnosti poskytnúť viac informácií," vysvetlila Kurucová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies