M. Šimečka: "Vyzývam Fica na diskusný duel. Na tlačovkách na nás útočí, ale vyhol sa už druhej našej televíznej debate"

NETKY.SK • 23 August 2023, 13:22 • 2 min
M. Šimečka: "Vyzývam Fica na diskusný duel. Na tlačovkách na nás útočí, ale vyhol sa už druhej našej televíznej debate"

BRATISLAVA - Robert Fico sa vyhol už druhému televíznemu duelu s predsedom Progresívneho Slovenska a podpredsedom EP Michalom Šimečkom. ,,Je mi ľúto, že Fico diskutovať odmieta, preto ho priamo vyzývam na diskusný duel," vyhlásil Šimečka.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

“Tieto voľby budú súbojom minulosti a budúcnosti. Návrat minulosti chce Robert Fico. Nám v PS naopak ide o to, aby sa Slovensko už konečne pohlo smerom k budúcnosti. Preto je dôležité, aby sa tieto dve zásadne odlišné vízie pre Slovensko porovnali v jednej debate,” uviedol Šimečka a dodal, že Fico sa takémuto duelu opakovane vyhýba.

 

Podľa predsedu PS Fico zrušil plánovanú debatu na TA3 a teraz sa vyhol aj pozvaniu do Na telo na Markíze, v nedeľu 3. septembra.

 

“Napriek tomu na nás útočí na každej jednej tlačovke. Za všetkým vidí snahu, aby sme vyhrali voľby. Pretože práve toho sa obáva. Rozhodol som sa ho preto priamo vyzvať na diskusný duel. Ja si nedeľu 3.9. držím voľnú. Nie je odvaha hovoriť o nás len na tlačovkách. Príďte diskutovať z očí do očí,” uzavrel Šimečka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: PS / Radovan Choleva Foto: Európske noviny - Noviny.sk
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies