All Star víkend vo futbale, bolo by to možné?

NETKY.SK • 18 Február 2020, 19:30 • 2 min
All Star víkend vo futbale, bolo by to možné?

Odpoveďou sa zaoberal futbalový portál GOAL.COM, ktorý dokonca prišiel aj s veľmi zaujímavými návrhmi.

slovakia

left justify in out

Zámorské súťaže

V hokejovej NHL a basketbalovej NBA, ktoré sa hrajú na druihej strane planéty, je už tradičnou súčasťou sezóny tzv. "All Star weekend".

 

img

 

Aj na Slovensku

Inak povedané hviezdny víkend prináša so sebou zaujímavé herné disciplíny, ktoré vyvrcholia zápasom hviezd v nedeľu večer. Niešo podobné sa aplikuje aj v NFL, americký futbal, no tam sa jedná „len“ o zápas hviezd, bez tradičných sobotných súťaží. Prebrali to postupne aj európske súťaže. Dokonca aj naša najvyššia hokejová extraliga.

 

img

 

Skvelá myšlienka

Športový portál sa venoval práve disciplínam v zručnosti a vymyslel nielen, už na prvý pohľad, veľmi atraktívne súťaže, ale pri tejto príležitosti dokonca uverejnil aj súčasné hviezdy európskeho futbalu, ktoré by mali v jednotlivých súťažiach proti sebe zápoliť. Futbal je najpopulárnejľí šport na svete a takouto každoročnou akciou by len prilákal stále viac priaznivcov. 

 

img

 

Ostro sledované disciplíny 

Odohrali by sa celkovo 4 súťaže v zručnosti a to, súťaž v zakončovaní, súťaž v rýchlosti hráča, klasický penaltový rozstrel a súťaž v premieňaní priamych kopov. Najlepší svetoví futbalisti by boli potom rozdelení na jednotlivé disciplíny.

 

img

 

Predkrm niečoho väčšieho

Toto by sa odohralo v sobotu a v nedeľu večer by bol na programe zápas najväčších futbalových hviezd. V zámorských súťažiach navyše rozhodujú diváci o tom, kto sa v atraktívnom zápase predstaví. Hlasovalo by sa cez internet, alebo prostrednúctvom mobilu, kde by viacerí mobilní operátori v Európe umožnili divákom hlasovať za svojho hráča na konkrétne štvorčíslia.   

 

img

 

Všetky najväčšie hviezdy? 

Uvideli by sme v akcii tých najlepších futbalistov. Pri pohľade na nominácie je očividné, že niekde prišiel GOAL.COM s prekvapením v podobe mladých hráčov, no jedno veľké meno akoby naschval ani do jednej kategórie portál nezaradil. Uhádnete o akého hráča sa jedná?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona