FNC 5 SPOZNALO SVOJÍCH VÍŤAZOV

NETKY.SK • 3 December 2023, 20:30 • 2 min
FNC 5 SPOZNALO SVOJÍCH VÍŤAZOV

Včera 2.12 sa na štadióna Ondreja Nepelu konalo Fight Night Challenge 5. Táto organizácia sa preslávila celebritnými boxerskými zapasmi a tento turnaj bol v poradí piaty.

slovakia

left justify in out

Jeden z prvých ťahákov bol zápas medzi Hačkom a Kollerom. Diváci mohli vidieť krásny zápas z oboch strán. Pekné prestrelky dvoch mladých pušiek zaručili to že fanúšikovia sa určite nenudili. Napriek tomu že Hačko bol favoritom zápasu. Koller svojím atypickým štýlom boja dostal svojho súpera aj do počítania a bodových rozhodcov presvedčil o svojom víťazstve.

 

Strýcovi Filipovi sa na poslednú chvíľu zmenil súper. Filip Sulík sa pred zápasom zranil a všetkých zaujímalo ako Miri Vlček ktorý zobral zápas na poslednú chvíľu dokáže svojho súpera ohroziť. Strýco ako skúsenejší, celý zápas bodoval, nepustil svojho súpera prakticky do ničoho a na body jasne zvíťazil.

 

Johny Murcin počítaný po pár sekundách! Toto diváci nečakali, hneď po úvodnom gongu sa Mošpan pustil do svojho protivníka a dostal ho do počítania. A nie raz! Johnny bol počítaný dokonca druhý krát. Prvé aj druhé kolo Johnymu vôbec nevyšlo. Mošpan bol rýchlejší a presnejší. V treťom kole Johny pozbieral všetky sily na comeback ale chýbalo tomu viac sekúnd. Mošpan to ustál a vyhral na body. 

 

Zápas Pagyho a Baróna patril k jedným z najbizárnejších zápasov histórie FNC. Pagy celý zápas vyvíjal tlak na Baróna ktorý nevedel čo má robiť. Celý zápas poriadne Pagyho neudrel a to fanúšikovia jednoznačne ocenili smiechom. Barón utekal svojmu súperovi dovtedy pokiaľ to v 3.kole rozhodca neukončil práve pre Barónovú pasivitu. Otázkou je teraz kto by mohol byť ďalším Barónovým súperom keďže 44-ročný Pagy nedal Barónovi žiadnu šancu. 

 

Pre mnohých hlavný zápas večera. Pali Hari a Fučo strhli jednu z najväčších pozorností od samotných tlačoviek a každý bol zvedavý na vyvrcholenie tohto zápasu. Mnohí tento zápas videli na stranu Paliho Hariho ktorý si zápas bodoval presnými údermi a krásnymi úhybmi ale bodový sa rozhodli prisúdiť víťazstvo Fučovi ktorý celý zápas vyvíjal tlak.

 

Flexking ako najväčší kurzový favorit celej karty potvrdil svoje kvality a po druhom počítaní zápas ukončil. Fanúšikovia samotného Flexkinga po zápase vypískali práve preto lebo Adam bol v očiach fanúšikov schopný po druhom počítaní bojovať ďalej ale rozhodca sa nekompromisne rozhodol ukončiť zápas. 


Hlavný zápas večera neskončil podľa očakávania. Nie pre samotný výsledok ale spôsobu víťazstva. Ako sám Momo povedal "prehral som si víťazný zapas". Zápas od začiatku vyrovnaní a technicky krásny vyvrcholil v treťom kole keď rozhodca rozdelil oboch borcov ktorý boli v "clinchy" a Momo nepochopilne udrel svojho súpera napriek tomu že rozhodca jednoznačne zakričal "stop". Po tomto čine dostal Momo jasný odkaz od fanúšikov ktorý ho náramne vypískali. Rozhodca najprv strhol trestný bod, ale po zvážení zápas ukončil diskvalifikáciou.

 

V našej reportáži, ktorá sa nachádza nižšie v článku vás priamo prenesieme na štadión Ondreja Nepelu a môžte si vychutnať exkluzívne rozhovory s fightermi tesne po zápase.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Matej Száraz
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies