REPORTÁŽ Víťazky Miss Slovensko sú nielen krásne, ale aj šikovné - Netkám prezradili, čo pečú na Vianoce!

NETKY.SK • 19 December 2020, 15:53 • 2 min
REPORTÁŽ Víťazky Miss Slovensko sú nielen krásne, ale aj šikovné - Netkám prezradili, čo pečú na Vianoce!

Krásne, šikovné a vždy pozitívne naladené! Také sú tri víťazky súťaže Miss Slovensko 2020, ktoré Netky prekvapili na špeciálnom vianočnom fotografovaní! Miss Slovensko Leona Novoberdaliu, 1. Vicemiss Viktória Podmanická a 2. Vicemiss Kristína Víglaská sa už tešia na Vianoce. Pozrite si reportáž, kde nám v exkluzívnych rozhovoroch prezradili, ako strávia tohtoročné vianočné sviatky aj čo napečú!

slovakia

left justify in out

 

Tohtoročné víťazky Miss Slovensko 2020 považujú titul v súťaži krásy za splnený sen. Miss Slovensko Leona Novoberdaliu, 1. Vicemiss Viktória Podmanická a 2. Vicemiss Kristína Víglaská si užívajú každý deň kraľovania. Už niekoľkokrát dokázali, že sú nielen krásne, ale aj šikovné. Nezľaknú sa náročného fotografovania ani pečenia vianočných koláčov.

 

„Predvianočný čas je tento rok náročnejší, lebo z Londýna prilietam len pár dní pred Vianocami. Sme šťastní, keď sme všetci spolu. Každý rok z USA príde aj teta s rodinou. Od skorého rána som u mojej babky, kde pomáham s varením a pečením. Kedysi som jej pomáhala, ale už pár rokov pečiem u nej sama. Väčšinou vanilkové rohlíčky, medovníky a linecké koláčiky,“ prezradila Leona Novoberdaliu, Miss Slovensko 2020.

 

img

 

U 1. Vicemiss Slovensko 2020 Viktórie Podmanickej sa v Banskej Bystrici zvianočnieva v momente, kedy začne piecť vianočné pečivo a koláčiky.

„Pri štedrovečernom stole si dávame peniažky pod obrus a tiež nám počas celej večere svieti na stole sviečka. My doma máme typické vianočné menu. Oblátky s medom, opekance s makom, cesnak, kapustnica a samozrejme ryba so zemiakovým šalátom. Moje najobľúbenejšie sú linecké koláčiky, ktoré pripravujeme spolu s maminou,“ neskrýva radosť 1. Vicemiss Slovensko 2020, Viktória Podmanická.

 

2. Vicemiss Slovensko 2020 Kristína Víglaská sa teší z vyzdobovania  bytu, preto si stavia stromček už začiatkom decembra.

„Vianoce trávime vo Švajčiarsku, kde býva mamina a aj sestra. Prinesieme si naše pravé slovenské tradície. Hlavne čo sa týka jedla. Nedáme dopustiť na naše slovenské chody! Oblátky s medom a cesnakom, kapustnica, losos so šalátom. Po slanom nasledujú aj bobáľky a tradičné vianočné koláče - linecké či šuhajdy. Milujem sladučký, mäkučký medový perník, ktorý pečiem každý rok,“ s úsmevom hovorí 2. Vicemiss Slovensko 2020 Kristína Víglaská.

 

Všetky tri krásky si do nového roku 2021 prajú najviac jediné - aby sa skončila korona kríza a všetko sa vrátilo do normálu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies