Zomrel majiteľ klubu NHL Ottawa Senators Eugene Melnyk

NETKY.SK • 29 Marec 2022, 07:59 • 2 min
Zomrel majiteľ klubu NHL Ottawa Senators Eugene Melnyk

OTTAWA - Melnyk sa v roku 2015 podrobil transplantácii pečene. „Senátorov“ vlastnil od roku 2003, keď kúpil kanadský klub za 92 miliónov amerických dolárov.

slovakia

left justify in out

Vo veku 62 rokov zomrel Eugene Melnyk, majiteľ klubu NHL Ottawa Senators. Kanadský podnikateľ podľahol bližšie nešpecifikovanej chorobe. Informoval o tom oficiálny web zámorskej hokejovej profiligy.

 

 

Ottawa dosiahla najväčší úspech v roku 2007, keď sa prebojovala do finále play off, v súboji o Stanleyho pohár podľahla v piatich zápasoch Anaheimu. Melnyk bol aj známym chovateľom dostihových koní.

 

Prečítajte si tiež: Oktagon Prime 5: Kontroverzný verdikt rozhodcov po zápase večera

 

„NHL smúti nad stratou majiteľa Ottawy Senators Eugena Melnyka. Slová ako vášeň a odhodlanie najlepšie definujú muža, ktorý vlastnil klub od roku 2003. Hoci bol v biznise úspešný, bol to práve hokej a Senators, do ktorých sa najviac zamiloval,“ uviedol na adresu Melnyka komisár NHL Gary Bettman.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies