Fakultná nemocnica Trnava má nového riaditeľa, je ním Daniel Žitňan

NETKY.SK • 30 November 2023, 22:27 • 2 min
Fakultná nemocnica Trnava má nového riaditeľa, je ním Daniel Žitňan

Daniel Žitňan je absolventom Lekárskej fakulty UK Bratislava. Následne získal atestáciu v odbore Všeobecná ORL, nadstavbovú atestáciu v odbore detské ORL, sociálne lekárstvo a organizácia zdravotníctva.

slovakia

left justify in out

Ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková vymenovala vo štvrtok, 30. novembra 2023, na pozíciu riaditeľa Fakultnej nemocnice Trnava MUDr. Daniela Žitňana, MPH. Vymenovaný je na dobu určitú, a to do obsadenia miesta úspešným uchádzačom výberového konania podľa ustanovenia § 5 ods. 9 zákona č. 552/2003 Z. z. o výkone práce vo verejnom záujme v znení neskorších predpisov, uvádza tlačová správa ministerstva.

Daniel Žitňan je absolventom Lekárskej fakulty UK Bratislava. Následne získal atestáciu v odbore Všeobecná ORL, nadstavbovú atestáciu v odbore detské ORL, sociálne lekárstvo a organizácia zdravotníctva. Pôsobil na riadiacich pozíciách vo viacerých zdravotníckych zariadeniach.

Ministetrka rezortu zdravotníctva zároveň odvolala v súlade s ustanovením § 100 ods. 2 zákona č. 578/2004 Z. z. o poskytovateľoch zdravotnej starostlivosti z funkcie doterajšieho riaditeľa – štatutárneho orgánu Fakultnej nemocnice Trnava, JUDr. Vladislava Šrojtu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj: www.health.gov.sk, Foto: fntt.sk
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies