Kapitánska páska, ktorú zahodil Cristiano Ronaldo, pôjde do dražby

NETKY.SK • 30 Marec 2021, 14:10 • 2 min
Kapitánska páska, ktorú zahodil Cristiano Ronaldo, pôjde do dražby

Ronaldovu frustráciu z neuznaného gólu videl celý svet. V zápale boja hodil jeho kapitánsku pásku na trávnik a opustil hraciu plochu. Táto páska teraz pôjde do dražby.

slovakia

left justify in out

Incident sa odohral v sobotňajšom belehradskom súboji Srbsko - Portugalsko, ktorý v kvalifikácii o postup na MS 2022 skončil remízou 2:2. Po tom, čo elitného zakončovateľa nahneval verdikt rozhodcov, ktorí v úplnom závere duelu loptu z jeho kopačky neposúdili ako gól, aj keď zábery ukázali, že sa dostala tesne za bránkovú čiaru. 

Tento futbalový artikel je teraz v Srbsku predmetom dražby.  Zamestnanec štadióna totiž pásku s "céčkom" zobral a venoval ju miestnej charitatívnej organizácii. Výťažok z trojdňovej aukcie poputuje na pomoct 6-ročnému chlapcovi, ktorý bojuje so spinálnou svalovou atrofiou. Financie by mali prispieť k jeho veľmi nákladnej liečbe.

 



Hráč pôsobiaci v Juventuse Cristiano Ronaldo v závere tretej minúty nadstavenia poslal loptu na bránku súpera a aj keď sa domáci obranca snažil, loptu odkopol až v okamihu, keď jasne bola až za bránkovou čiarou. Hlavný rozhodca však situáciu vyhodnotil tak, že lopta celým objemom nebola v bránke, čo vyvolalo búrku nevôle u elitné portugalského reprezentanta, čo demonštroval spomenutým odhodením kapitánskej pásky.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies