Vzdelávanie bude múzeum školstva v Bratislave ponúkať do 15. apríla

NETKY.SK • 31 Marec 2023, 08:30 • 2 min
Vzdelávanie bude múzeum školstva v Bratislave ponúkať do 15. apríla

Bratislava - Vzdelávacie programy pre školy bude Múzeum školstva a pedagogiky v bratislavskej mestskej časti Devínska Nová Ves poskytovať už len do 15. apríla. Informuje o tom múzeum na svojej webovej stránke.

slovakia

left justify in out

"Z technických dôvodov, súvisiacich so začiatkom prác na realizácii stálej expozície v priestoroch múzea, budeme vzdelávacie programy ponúkať už len do 15. apríla," uviedlo múzeum. S novou ponukou vzdelávacích programov o histórii slovenského školstva uvíta návštevníkov múzeum po otvorení stálej expozície. Od januára začalo múzeum ponúkať pre školy vzdelávacie programy. Tie boli určené pre žiakov prvého stupňa základných škôl a pre deti materských škôl v predškolskom veku. Múzeum je momentálne pre verejnosť zatvorené. Expozíciu múzea by mohli otvoriť začiatkom budúceho roka alebo na jar 2024, potvrdila koncom februára pre TASR riaditeľka múzea Martina Kočí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Peter Vince
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies