Od piatkového večera budú v Bratislave zjazdy z Prístavného mosta uzavreté

NETKY.SK • 14 Február 2019, 15:26 • 2 min
Od piatkového večera budú v Bratislave zjazdy z Prístavného mosta uzavreté

BRATISLAVA - V súvislosti s výstavbou obchvatu hlavného mesta na diaľnici D4 a rýchlostnej cesty R7 budú už od piatka večera od 20:00 úplne uzavreté viaceré zjazdy z Prístavného mosta z diaľnice D1 smerom na Prístavnú a Slovnaftskú ulicu.

slovakia

left justify in out

Uzávera potrvá asi pol roka. "Obmedzenie sa týka obdobia od 15. februára 20:00 do 31. augusta do 24:00. Dotknuté dopravné prúdy budú presmerované na komunikácie Gagarinova/Bajkalská," uviedla Národná diaľničná spoločnosť (NDS) na svojom portáli.

 

Dopravu ovplyvní úplná uzávera zjazdných vetiev diaľnice D1 v úseku 5,2 - 6 km v smere Prístavný most - Slovnaftská ulica a v smere Trnava - Prístavná/Slovnaftská ulica.

 

img

Bratislavský magistrát pripravil pre motoristov odporúčané trasy, ktoré pomôžu vodičom vyhnúť sa zápcham, ktoré sa ešte zhoršia v pondelok, keď pre všetku dopravu úplne uzavrú aj ulicu Mlynské nivy z dôvodu výstavby novej autobusovej stanice.

 

img

 

Vodiči idúci smerom od Trnavy do centra by podľa magistrátu mali diaľnicu D1 opustiť pri Zlatých pieskoch a pokračovať po Rožňavskej alebo Vajnorskej ulici. Vodiči môžu diaľnicu opustiť aj na zjazdoch na Ivanskej ceste a na úrovni Gagarinovej. Vodiči tiež môžu pokračovať po D1 smerom na Prístavný most a Einsteinovu a tam využiť výjazdy na Most SNP alebo Lafranconi. Smerom z centra na Trnavu vedie odporúčaná cesta po Rožňavskej alebo Vajnorskej na diaľnicu.

 




 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona