Policajti zadržali mladíka, ktorý strieľal na škole v Kalifornii

NETKY.SK • 14 November 2019, 21:14 • 2 min
Policajti zadržali mladíka, ktorý strieľal na škole v Kalifornii

LOS ANGELES - Orgány v americkom štáte Kalifornia zadržali osobu podozrivú zo streľby na strednej škole v meste Santa Clarita severozápadne od Los Angeles, ktorá si podľa najnovších údajov vyžiadala jedného mŕtveho a niekoľko zranených.

slovakia

left justify in out

Šerif Alex Villanueva pre rozhlasovú stanicu KNX povedal, že predpokladaným strelcom je študent a nachádza sa medzi zranenými, ktorých previezli do nemocnice. Úrad šerifa predtým na sociálnej sieti informoval, že v areáli školy sa pohyboval podozrivý muž v čiernom oblečení.

 

 

Miestna Nemocnica Henryho Maya Newhalla medzitým oznámila, že v súvislosti so streľbou prijala štyroch pacientov, z ktorých jedno dievča svojim zraneniam podľahlo. Dvaja chlapci sú v kritickom stave, zatiaľ čo stav ďalšieho chlapca je "dobrý".

 

 

Miestom incidentu je stredná škola v štvrti Saugus mesta Santa Clarita na severozápadnom okraji aglomerácie Los Angeles. Sauguskú strednú školu, ako aj ďalšie školy v okolí úplne uzatvorili.

 

 

Podľa predošlých správ hlásili po streľbe najmenej sedem zranených, pričom nebolo jasné, či boli postrelení alebo utrpeli iné zranenia. Spomínaná nemocnica však následne uviedla, že prijala dve zranené osoby a ďalšie tri sú na ceste. Miestna policajná stanica mala takisto informácie o "približne piatich ošetrovaných obetiach".

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies