V budove polície nahlásili bombu, evakuovali aj obyvateľov bytov

NETKY.SK • 7 Apríl 2022, 13:21 • 2 min
V budove polície nahlásili bombu, evakuovali aj obyvateľov bytov

MOČENOK – Polícia v Močenku v okrese Šaľa prijala v stredu (6. 4.) krátko po 19. hodine oznámenie z tiesňovej linky 112.

slovakia

left justify in out

Neznámy mužský hlas oznámil, že na policajnej stanici v Močenku je umiestnená bomba. Budovu obvodného oddelenia Policajného zboru okamžite evakuovali.

 

„Išlo pritom nielen o príslušníkov Policajného zboru, ale aj o príslušníkov obecnej polície a obyvateľov nájomných bytov,“ informovala polícia. Uzavreté bolo aj okolie objektu.

 

img

 

V priestoroch budovy bola vykonaná pyrotechnická prehliadka a prehliadka psovoda so služobným psom. Žiadny nástražný výbušný systém, ani jeho komponenty, ktoré by mohli obsahovať výbušninu, neodhalili a budovu po prehliadke odovzdali do užívania. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície zo Šale začal trestné stíhanie vo veci trestného činu šírenia poplašnej správy.

 

Možno vás zaujme: V bratislavskej MHD došlo k bitke



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies