U Bratislavčana našli v aute 1122 dávok drogy

NETKY.SK • 12 Január 2017, 09:00 • 2 min
U Bratislavčana našli v aute 1122 dávok drogy

BRATISLAVA - Celkom 1122 obvykle jednorazových dávok drog zaistili policajti z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Malackách pri prehliadke osobného motorového vozidla značky Nissan X-Trail.

slovakia

left justify in out

Vyšetrovateľ v tejto súvislosti vzniesol obvinenie 38-ročnému Marcelovi K. z Bratislavy, ktorému v prípade dokázania viny hrozí desať až 15 rokov odňatia slobody.

 

Policajti vykonali na základe predchádzajúceho súhlasu prokurátora prehliadku auta 7. januára na Bernolákovej ulici v Malackách. V troch nájdených plastových vrecúškach sa podľa doteraz doručených predbežných výsledkov expertízy nachádzalo 1120 dávok metamfetamínu a dve dávky kokaínu, informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

 

Spolu s drogami policajti zaistili aj dlhú strelnú brokovú zbraň, ktorú si obvinený zadovážil bez povolenia. Bratislavčana, ktorý bol už v minulosti odsúdený za obdobnú trestnú činnosť obvinili zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi a tiež zo zločinu nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami. Stíhaný je väzobne.

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies