Milan Ondrík: Od divadelnej scény po slamený ring

NETKY.SK • 13 November 2023, 11:00 • 2 min
Milan Ondrík: Od divadelnej scény po slamený ring

Milan Ondrík, výrazný slovenský herec, nesie na svojich pleciach nielen bremeno dramatických postáv na divadelnej scéne SND, ale aj úlohu najznámejšieho slovenského mafiána vo filme "Černák". Jeho príbeh, bohatý na vrcholy umenia a nečakané zvraty, ponúka pohľad do sveta herectva a osobných výziev.

slovakia

left justify in out

"Černák" je filmový projekt, v ktorom Milan Ondrík bravúrne zastáva úlohu hlavnej postavy, najväčšieho slovenského mafiána. Dej filmu sa odvíja v slovenskom mafiánskom prostredí deväťdesiatych rokov, čím nám odhaľuje temné zákutia spoločnosti a ľudskej psychiky. V rozhovore sme s Milanom diskutovali o jeho pohľade na túto rolu, o procese natáčania a o výzvach spojených s predstavovaním takéhoto výrazného charakteru.

 

V záverečnej časti nášho rozhovoru sme prenikli do sveta mimo filmového plátna a divadelnej scény. Milan Ondrík sa okrem herectva venuje aj nezvyčajnej vášni - bojovým umeniam. Zaujímavým spôsobom zaujal úlohu bojovníka v organizácii s názvom Králi Ulice, ktorá preslávila svoje zápasy na hole päste. Dozvedeli sme sa o nadchádzajúcom turnaji Králi Ulice 5, kde Milan Ondrík vkročí do slameného ringu.

Tento zápas pritiahne pozornosť veľkej populácie ľudí a bude krásnym ukončením turnaja číslo 5. Ako avizoval majiteľ organizácie Cyril Pažitný, zápas nebude na holé päste, ale bude sa odohrávať v mm a rukaviciach. Ako sám Milan povedal, na túto skúsenosť sa veľmi teší, keďže doteraz na filmovom plátne zažil množstvo bitiek, ktoré ale vedel, ako dopadnú, vždy podľa predom napísaného scenáru. Tentokrát však nehrozí žiadny dopredu napísaný scenár, a uvidíme tvrdú bitku, ktorá sa odohrá 6.4.2024.

 

Celkovo Milan Ondrík predstavuje zaujímavý príbeh spojenia herectva divadelného a filmového a atraktívneho bojového umenia. My mu na jeho ceste držíme palce.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Matej Szárasz
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies