CHAMP CAMP 2: DEŇ DRUHÝ (videoreportáž)

NETKY.SK • 21 December 2023, 10:00 • 2 min
CHAMP CAMP 2: DEŇ DRUHÝ  (videoreportáž)

LUČIVNÁ - Slovenský zápasník Attila Végh už po druhý krát prišiel na trh zo svojím vlastným kempom CHAMP CAMP.

slovakia

left justify in out

V malebnom prostredí v Lučivnej sa koná druhý diel CHAMP CAMPU pod vedením Attilu Végha. Tento do detailu prepracovaný zápasnícky kemp znovu presvedčil tucet nadšencov bojových športov. Champ Camp je určený pre začiatočníkov v bojových športoch, ktorý sa naučia základy boxu ako takého, gymnastiky, pracovania s vlastnou váhou a brazílskeho jiu-jitsu.

 

Po úvodnom pondelňajšom tréningu pod vedením Romana Kollára nasledoval deň 2. Po rannom tréningu zameranom na funkčnosti svojho tela a základoch jiu-jitsu sa účastníci kempu presunuli na raňajky. Každý z účastníkov mal individuálny program. Celý deň bol zameraný na hlavný tréning dňa ktorý mal byť pod vedením Romana Voláka. Roman Volák je vyše sto násobný majster sveta v karate. Je to jeden z najúspešnejších reprezentantov na svete v tomto unikátnom športe. Roman Volák dosiahol všetko čo sa v karate dalo a práve preto sa rozhodoval presedlať na bodybuilding. Je to veľká výzva ako sám povedal keďže v jeho veku (46 rokov) je to unikát začať s týmto športom ako amatér. Roman Volák ale prekonáva ľudské zákony a hneď na prvej súťaží obsadil prvé miesto. Jednalo sa o amatérsku Olympiu. Nižšiu ligu slávnej Olympii.

 

Aj samotný Attila Végh nám priznal že sa veľmi teší na tento tréning a je zvedavý čo sa aj on sám naučí. Tréning pod vedením Voláka bol zameraný na základy karate. Každý z účastníkov tréning zvládol niekto ťažšie a niekto ľahšie. Účastníci sa naučili nové otočky, kopy a skoky. Na konci tréningu si Attila spolu s Romanom pripravili súťaž o bomberovú bundu. Princíp súťaže spočíval v tom že každý z účastníkov si musí hodiť do vzduchu lapu (pomôcka na box), urobiť otočku a vo vzduchu nohou trafiť práve spomínanú lapu. Súťaž vyhral účastník Marián ktorý sa z novej bundy náramne tešil. 

 

Po tréningu nasledovala spoločná večera s Romanom Volákom. Program pokračoval do nejakej desiatej hodiny. Počas tohto programu mali všetci účastnici možnosť spýtať sa Romana Voláka na všestranné otázky a Roman sa podelil o svoje zážitky a rady. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Matej Száraz
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies