EXKLUZÍVNE pre Netky: „Milujem svoj extrémny spôsob života a nemenil by som vôbec nič,“ Terminátor Vémola na premiére filmu Karlos! (+VIDEO)

NETKY.SK • 22 Január 2024, 10:45 • 2 min
EXKLUZÍVNE pre Netky: „Milujem svoj extrémny spôsob života a nemenil by som vôbec nič,“ Terminátor Vémola na premiére filmu Karlos! (+VIDEO)

Legenda bojových športov v Čechách aj na Slovensku a prvý Čech, ktorý sa dostal do UFC. Karlos Vémola je jedným zo zápasníkov, ktorí pomohli dostať novodobé gladiátorské zápasy do širokého povedomia ľudí. Jeho strhujúci životný príbeh môžete pozrieť na filmovom plátne. Netky boli na premiére filmu Karlos, pozrite si exkluzívne rozhovory s Karlosom Vémolom a Attilom Véghom!

slovakia

left justify in out

Film s názvom Karlos vznikal 15 rokov a je plný unikátnych archívnych záberov. Ukazuje, kto Karlos Vémola v skutočnosti je, aký je mimo svetla reflektorov aj odkiaľ sa tento fenomén vlastne vzal. Dokument Karlos nie je len športovým medailónom, ale filmovým portrétom osobnosti, ktorá zmenila popkultúrny život v Česku aj na Slovensku.
 
Ja svoj život poznám, viem, aký som blázon. Ale ľudia to nevedia a v tomto filme to spoznajú. V svojom živote by som nemenil vôbec nič. Urobil som v ňom veľa chýb, ale žiadne z nich neľutujem. Nemám čas strácať čas a už vôbec nie ľutovaním. Každá životná prehra alebo prešľap ma niekam posunuli, buď hore alebo dolu. Žijem si svoj sen, milujem svoj život a extrémny spôsob života a nemenil by som vôbec nič,“ prezradil pre Netky Karlos Vémola.

Dokumentárny film prišiel Karlos Vémola do Bratislavy predstaviť v sprievode manželky Lely.

Slovensko mám veľmi rád, polovica mojej rodiny je slovenská, hoci som na môj vkus ma Slováci v živote až príliš často zmlátili,“ povedal s úsmevom Karlos Vémola na premiére filmu.

 

Narážal tým na nedávnu prehru so Slovákom Samuelom „Pirátom“ Krištofičom, ako aj na dnes už legendárny knokaut od Attilu Végha  v „zápase storočia“ pred štyrmi rokmi. Tohto svojho azda najväčšieho športového rivala Karlos pozval aj na premiéru nového filmu, kde sa mu verejne poďakoval.
 
Musím sa Attilkovi vlastne poďakovať. Aj keď každý z nás žije svoj život úplne inak, spolu sme dokázali niečo, čo sa nikomu predtým nepodarilo. Začali sme tým, že sme vypredali O2 Arénu, teraz máme našliapnuté na to, aby sa nám podarilo vypredať český futbalový štadión,“ uviedol Karlos k odvetnému zápasu s Attilom, ktorý sa bude konať v júni vo futbalovej Fortuna Aréne na pražskom Edene.

Som rád, že som si mohol pozrieť Karlosov životný príbeh. Pretože on je veľkou súčasťou môjho života a kariéry. Teraz sa pripravujem na náš duel, ktorý nemôžem vôbec podceniť, idem si svoju líniu. Čaká ma naozaj ťažká príprava. 8 júna to bude veľké,“ skonštatoval na premiére Attila Végh.
 
Režisér Michal Samir začal Karlosa nakrúcať pred mnohými rokmi v Londýne, keď bol Vémola ešte obyčajný chlapec z Olomouca, ktorý pracoval ako vyhadzovač v bare a pretĺkal sa životom. Jednou z najatraktívnejších súčastí filmu sú preto unikátne zábery spred 15 rokov, ktoré doteraz nikto nevidel, ako aj fotografie z Karlosovho súkromného archívu.
 
Je to film o extrémnej osobnosti v extrémnej dobe. Karlosov život je fascinujúci, extrémny a úplne iný, než na aký sú bežní ľudia zvyknutí. Náš dokument reflektuje Karlosa nielen ako bojovníka a hrdinu, ale aj ako otca, manžela, nežného milovníka zvierat a zároveň ako tvrdohlavého, nekompromisného človeka, ktorý od svojho okolia často žiada nemožné – aby sa prispôsobilo jeho životnému štýlu a tempu,“ prezradil režisér filmu Michal Samir.

Vo filme samozrejme nechýbajú zábery z Karlosovho rodinného života a jeho excentrického spolužitia s manželkou Lelou Ceterovou. Skúsený 38-ročný bojovník si zarobené peniaze rád užíva. Môže sa popýšiť nádherným sídlom v Prahe, drahými autami a dokonca aj vlastnou mini zoologickou záhradou.
 
Moje deti so mnou zažívajú extrémny život. Vyrastajú medzi levmi, tigrami a krokodílmi. Jazdíme na horských dráhach, potápame sa spolu v ľade. Učiteľky v škole im to nechcú veriť, keď prídu a povedia, že sme boli s tatom na strelnici a on je terminátor a bije ľudí za peniaze. A pritom je to všetko pravda,“ hovorí s úsmevom Karlos.
 
Producentmi filmu Karlos sú spoločnosti Bontonfilm Studios, Silk Films a Barletta. Hlavným partnerom filmu je Oktagon, partnerom spoločnosť Progresus Invest Holding.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
NK Factory, Zdroj foto: Bontonfilm
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies