Exkluzívne okamihy: Hlavné momenty tlačovej konferencie Fight Night Challange (+VIDEO)

NETKY.SK • 17 Február 2024, 15:00 • 2 min
Exkluzívne okamihy: Hlavné momenty tlačovej konferencie Fight Night Challange (+VIDEO)

Prekvapenia a nečakaný priebeh tlačovej konferencie Fight Night Challenge opäť neostal nič dlžný svojmu menu, a prítomní diváci aj streameri na YouTube neprestávali vychádzať z údivu. O prekvapenia sa postarali viacerí zúčastnení.

slovakia

left justify in out

Po predchádzajúcom úspechu a skoro vypredanej aréne Ondreja Nepelu nebolo pochýb, kde sa ďalší, v poradí šiesty turnaj uskutoční. Ale poďme pekne chronologicky po poriadku. Všetko to začalo tlačovou konferenciou 15. februára v priestoroch bratislavského Niva, konkrétne Kon Food Baru, ktorý hostil aj predchádzajúci event.

O záujme svedčilo viac ako 200 prítomných divákov a mnoho tisícov na Live Streame, každý v očakávaní toho, čo všetko štvrtková tlačovka prinesie. A veruže, priniesla. Už len fakt, že to bola najdlhšia tlačovka FNC doteraz. Moderovania sa prvýkrát ujal influencer Samo "Samozvaný" Miškov, ktorého jedinečný prejav dodal konferencii nádych originality.











Začalo sa krátko po 18:00, a samotná tlačová konferencia bola rozdelená na 4 časti, kde sa v každej jednej predstavili rôzni zápasníci. Stretnutie prinieslo aj viacero zaujímavých noviniek, vrátane súboja 12-násobného majstra Slovenska Erika Tlkacna proti 3 súperom, zápasu kuchárov, ale aj extrémne kontroverzného prejavu Imiho "Barona" Štefánika.

Štefánik, ktorý mal zlomenú nohu a bol na vozíku, sa mu podarilo prerušiť konferenciu a ostro napadol jednu zo zápasníčok, Emmu "Pimpinočku" Ferusovú. Tá však tieto útoky zvládla bravúrne a Baronovi rozhodne nič nedarovala.

V jednom z našich exkluzívnych rozhovorov sa k tomu vyjadril aj český rapper Icko, ktorého čaká zápas s Erikom Tresorom. Počas večera prišlo aj k fyzickému napadnutiu, keď sa do seba počas staredownu pustili ex-armár Michal Mošpan a jeho súper, rapper Adam Dynamic.

Veľa nechýbalo ani medzi účastníkmi hlavného zápasu večera, keď Frajer Flexking prišiel na staredown so strýcom Filipom v ružovej zástere a so sekáčikom v ruke, ktorý mu bol následne, pre istotu, odobraný jedným z majiteľov organizácie, Eduardom Gerekom, stojacím medzi oboma zúčastnenými. Perfektnú show a odľahčenie situácie priniesol, ako inak, Fučo, ktorý kontroval svojho bývalého súpera Pali Hariho. Momentálny súper Johnny Murcinna, ktorý chýbal štvrtkovom evente, šikovne prezentoval.











Prvýkrát sa predstaví aj kulturista, sparing partner a kamarát Karlosa Vémolu, ktorý nám v jednom z rozhovorov odhalí, aké plány ho čakajú s Karlosom, ale aj to, ako vznikol jeho zápas proti slovenskému influencerovi s prezývkou Don Boss Bossov. Aby to však bolo aj o kvalitnom a profesionálnom športovom výkone, organizátori nám na úvod prinášajú zaujímavé zápasy boxerov, ako sú napríklad Zátorský, Mišalko, Rácz či český borec Janečka.

Tieto a ďalšie detaily sa vám chystáme priniesť v našom ďalšom článku, kde nájdete viacero exkluzívnych rozhovorov s organizátormi aj zápasníkmi.

Poradie súbojov:
Zátorský vs Mišalko - Profi box
Rácz vs Janečka  - Profi Box
Bergino vs Kočí
Hrivňák vs Palkovič – Kuchársky súboj
Mošpan vs Dynamic
Pali Hari vs Johnny
Fučo vs Ján Strausz
Filip Sulík vs Miri Vlček
Pimpinockaa vs Lenockatt
Rendys vs Don Boss Bossov
Erik Tresor vs Icko
Erik Tlkanec vs 3  ( Rigodanzo, Patricks_TV & Mikefitko )
FLEXKING vs STRYCO FILIP – hlavný zápas večera

                             



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Ján Juan Sikoriak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies