Rozhovor: Attila Végh nás privítal vo svojom Champ Campe

NETKY.SK • 16 November 2023, 15:00 • 2 min
Rozhovor: Attila Végh nás privítal vo svojom Champ Campe

Attila Végh, slovenský MMA zápasník, vstúpil už odmalička na svet do bojových športov s veľkým odhodlaním a vášňou. Jeho pôsobivá profesionálna kariéra v zápase a viacnásobné účinkovanie v televízii ho vyčlenilo ako výnimočnú osobnosť v nielen v bojovom, ale i šoubiznisovom svete. Nie je to dávno, čo si Attila otvoril svoj Champ Camp, do ktorého mohol nazrieť náš štáb aj s našimi kamerami.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Profesionálna Kariéra v MMA:


Attila Végh sa narodil 9. septembra 1985 v Dunajskej Strede, a jeho cesta už vo veľmi mladom veku viedla k bojovým športom, začala konkrétne vo svete boxu a judo. No jeho skutočný prelom prišiel, keď sa neskôr rozhodol pre MMA. Attila Végh sa stal pre fanúšikov známym nielen vďaka svojmu nezlomnému odhodlaniu, ale aj vynikajúcim technickým zručnostiam v rôznych štýloch boja.

Jeho profesionálna MMA kariéra bola zafarbená úspechmi a titulmi - Attila si získal uznanie najmä svojou dominanciou v organizácii M-1 Global, kde sa stal majstrom v poloťažkej váhe a podobne významným úspechom je preňho i opasok šampióna v prestížnej MMA organizácii Bellator. Úzko päté s ním je aj jeho pôsobenie v Oktagone a schopnosť prispôsobiť sa rôznym štýlom súperov, čo ho, dá sa povedať, predurčilo aj na medzinárodnú scénu.

 

V poslednej dobe sme ho mohli často vidieť i na televíznych obrazovkách

Attila Végh nezostal len v oblasti boja; prenikol aj na televízne obrazovky svojou charizmou a odbornosťou. Stal sa už nespočetné mnohokrát hosť či priamo komentátor v reláciách zameraných na bojové umenia. Jeho charizmatický a často vtipný štýl komunikácie, ale aj schopnosť jasne vysvetliť aspekty MMA pritiahli pozornosť mnohých fanúšikov či nováčikov v bojových športoch. Attila si dokonca zahral rolu v slovenskom kriminálnom seriáli Ultimátum, ktorý bol vysielaný v roku 2022.

 

Veľkým míľnikom bol v Attilovom svete aj natočenie dokumentárneho filmu o ňom, kde diváci mohli v takejto kinematografickej podobe vidieť jeho životnú cestu nielen v MMA prostredí, ale mohli nazrieť aj do jeho osobného života.

Attilov Champ Camp

Nie je to dávno, čo si Attila otvoril svoj vlastný kemp, ktorý nesie meno Champ Camp. Prvým turnusom, ktorým sa konal 29.10 - 4.11 Attila spoznal nové talenty a celkovo sa mu tento projekt ukázal ako úspešný, tak chystá už rovno aj druhý. Ten sa bude konať 3.12. - 9.12.2023 v Lučivnej, a záujemcovia sa môžu rezervovať na stránke Champ Camp

 

Attila nás pozval do svojho Champ Campu, kde nám rozpovedal o úspechu v 1. turnuse a prezradil nám jeho vízie do budúcnosti či očakávania. Náš exkluzívny rozhovor s ním si môžete pozrieť na vrchnej časti článku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: 7Sport, Extra Round, Oktagon MMA, Wikipedia, Foto: Pravda / Continental film
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies