Rozhovor: Champ Camp, ktorý organizuje Attila Végh. Netky ako jeden z hlavných mediálnych partnerov boli pri tom!

NETKY.SK • 19 November 2023, 19:32 • 2 min
Rozhovor: Champ Camp, ktorý organizuje Attila Végh. Netky ako jeden z hlavných mediálnych partnerov boli pri tom!

DONOVALY - Na Donovaloch prebehol Champ Camp jedného z najznámejších slovenských MMA fighterov - Attilu Végha - a my sme tam boli aj s našim štábom. Pozrite si v našej reportáži, ako to tam vyzeralo a ako prebiehal tréning pod vedením Attilu Végha.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Attilu Végha netreba v našich končinách nejak extra predstavovať. Obrovské množstvo jeho úspechov, počnúc v organizácii Oktagon alebo v organizáciách Bellator či KSW hovorí samé za seba. Nedávno sme ho vyspovedali na jeho úvodnom Champ Campe, ktorého úspech podnietil už následne aj druhý termín, ktorý bude 3.12. - 9.12.2023 v Lučivnej

 

Náš článok o Attilovi a jeho Champ Campe si môžete prečítať na tomto linku: https://www.netky.sk/clanok/rozhovor-attila-vegh-nas-privital-vo-svojom-novom-champ-campe.

 

Po rozhovore s Atillom vám prinášame aj exluzívnu reportáž, kde sa s nami účastníci podelili o svoje zážitky a dojmy z tohto Campu. Medzi nimi boli nováčikovia, skúsení zápasníci či boxeri, a narazili sme tam aj na známe tváre ako Strýco Filip, ktorý dokonca spolupracoval na príprave stravy pre účastníkov. Viac sa dozviete v našej reportáži na vrchnej časti článku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Netky, Champ Camp, Foto: Champ Camp
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies