Reportáž: Jaro Slávik má novú knihu Talent, Jasmina Alagič ju pokrstila „malými mozgami“!

NETKY.SK • 12 Február 2024, 11:00 • 2 min
Reportáž: Jaro Slávik má novú knihu Talent, Jasmina Alagič ju pokrstila „malými mozgami“!

Hudobný producent a obávaný porotca televíznej show Jaro Slávik pokrstil svoju novú knihu s príznačným názvom Talent. Krstná mama a kamarátka Jara Slávika moderátorka Jasmina Alagič pokrstila knihu „malými mozgami“ Pozrite si reportáž Netiek, v ktorej Jaro prezradil, ako vyzerala jeho profesionálna cesta, čo by poradil dnešným kapelám aj pikošky z nakrúcania zo show Česko Slovensko Má Talent. A zistíte, prečo ho Jasmina Alagič „žerie“ už od detstva.

slovakia

left justify in out

Jaro Slávik je vďaka účinkovaniu v televízii najznámejším predstaviteľom zákulisia zábavného a kreatívneho prostredia. Vo svojej knihe Talent prináša atraktívny pohľad za oponu diania vo svete talentového priemyslu.
 
Nenapadlo to mňa, ale vydavateľstvo IKAR, konkrétne Gabiku Belopotockú, že či by som to chcel napísať. Samozrejme prvé, čo som urobil bolo, že som to odmietol. Viem totiž, aké náročné je písať. Ale teraz som rád, že som to spravil. Proces tvorby človeku veľa povie o sebe,“ prezradil Jaro Slávik.

Kniha prináša tri pohľady do zákulisia showbiznisu. Vďaka prvému sa dozviete, čo zábavný priemysel je a koľko triliónov eur sa v ňom každoročne otočí.
 
Sledujem Jarov facebook a jeho statusy. Vie perfektne písať a má obrovský rozhľad. Číta neuveriteľne veľa, tak si myslela, že po toľkých rokoch v Talente je populárny a preto by bolo fajn, keby napísal knihu. Tak som si ho zavolala, dali sme si kávičku a dohodli sme sa, že sa do toho pustíme,“ konštatovala Gabika Belopotocká zakladateľka vydavateľstva IKAR.
 

Ďalšia kapitola knihy Talent čitateľa privedie k rozprávaniu o tvrdohlavosti Jozefa Patroviča, o hádkach s Luciou Bílou, o veľkom nasadení Leoša Mareša, jednoducho o desiatich ročníkoch populárnej televíznej relácie.
 
Že chcem pracovať v kreatívnom priemysle som si uvedomil v júni v roku 1987, kedy som po prvýkrát počul pieseň Big Love od Fleetwood Mac. A povedal som si, že to je niečo tak úžasné, že chcem byť pri tom, A podarilo sa mi to, mal som šťastie,“ s úsmevom hovorí Jaro Slávik.

V knihe nájdete príhody so známymi tvárami ako Jakub Prachař, Diana Mórová, Marta Jandová, Tereza Strapková, ale tiež Eva Holubová, Rytmus. O úsmevné príbehy nie je núdza.
 
Keď som raz prišiel do budovy Incheby na ďalší natáčací deň, čakalo ma v našej špeciálnej porotcovskej miestnosti obrovské prekvapenie. Pri kávovare tam stála Jiřina Bohdalová a vo veľmi dobrej nálade sa zhovárala s Jeffom Minaříkom a Kubom Prachařom. „Pane Slavíku, vy jste taky hezkej prevít, jsem si vás vyguglovala,“ to boli prvé slová, ktoré mi adresovala, keď ma zbadala a veselo sa so mnou zvítala, smeje sa Jaro Slávik.
 
Poslednou kapitolou v knihe je denník z nakrúcania 11. série Česko Slovensko Má Talent, ktorá podľa autora ani nemala vzniknúť. Knihu pokrstili tri sudičky. Zakladateľka vydavateľstva IKAR Gabriela Belopotocká, moderátorka Lujza Garajová-Schrameková a kamarátka Jara a moderátorka Jasmina Alagič.
 
Je to štvrtý rok, čo sa poznáme a dovolím si tvrdiť, že sme priateľmi. Ani vo sne sa mi nesnívalo, že budem mu budem robiť krstnú mamu. Pretože ja si pamätám Jara dlho, „žrala“ som ho ešte ako dieťa, naozaj som k nemu vzhliadala. Pretože on má neuveriteľný talent vás presvedčiť, že nemáte sa na veci vykašlať a že máte pokračovať vo svojom snívaní. Jaro vás dokáže veľmi jednoducho a bezprostredne veľa naučiť. Knihu som pokrstila vlašskými orechmi, pretože najviac pripomínajú rozum. A ja si myslím, že Jaro Slávik je rozumom talentu,“ nešetrila chválou Jasmina Alagič.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
NK Factory, Zdroj foto: Juraj Štefanovič
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies