Tréner DAC Marič: Nerád prehrávam, ale som spokojný

NETKY.SK • 25 Marec 2015, 09:16 • 2 min
Tréner DAC Marič: Nerád prehrávam, ale som spokojný

DUNAJSKÁ STREDA - Päť súťažných stretnutí na lavičke futbalistov Dunajskej Stredy má za sebou nový tréner mužstva Tomislav Marič. V štyroch vystúpeniach jarnej časti Fortuna ligy získali jeho zverenci dovedna sedem bodov, vo štvrťfinále Slovnaft Cupu DAC postúpil cez MFK Košice do semifinále tejto pohárovej súťaže.

slovakia

left justify in out

"Myslím si, že môžeme byť spokojní. V lige sme nazbierali sedem bodov, v pohári sme postúpili a nehrali sme zle ani v Trenčíne (0:3), ktorý je jedným z najlepších mužstiev na Slovensku. Nerád prehrávam, ale som spokojný. To však, samozrejme, neznamená, že sa nemáme kam posúvať. Pred nami je ešte mnoho úloh, najmä v oblasti strieľania gólov a efektivity zakončenia. Čaká na nás veľa práce, ale snažíme sa ísť krok za krokom, zbierať body, vyhrávať zápasy - a postupne zlepšovať herný prejav," uviedol na oficiálnej internetovej stránke klubu 42-ročný nemecko-chorvátsky nástupca Mikuláša Radványiho.

 

Dunajskostredčanom patrí 8. priečka v tabuľke Fortuna ligy 2014/2015, z 23 duelov vyťažili 28 bodov. Siedme Košice majú pred nimi náskok jediného bodu, šiesta Myjava dvoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies