Doprava v hlavnom meste kolabuje. Na vjazdoch do Bratislavy sa tvoria rozsiahle kolóny

NETKY.SK • 7 Október 2021, 08:35 • 2 min
Doprava v hlavnom meste kolabuje. Na vjazdoch do Bratislavy sa tvoria rozsiahle kolóny

BRATISLAVA - Na vjazde do Bratislavy po D2 zo Stupavy hlásia vodiči hodinové zdržanie.

slovakia

left justify in out

V Bratislave a v jej okolí sa vo štvrtok ráno tvoria na viacerých úsekoch kolóny. Vodiči si počkajú pri vstupe do hlavného mesta niekoľko desiatok minút. Informuje o tom Zelená vlna RTVS a Stellacentrum.

 

Na vjazde do Bratislavy po D2 zo Stupavy hlásia vodiči hodinové zdržanie. Kolóna sa ťahá až na bratislavský Most Lanfranconi, za mostom pracujú cestári. Na D2 za Jarovcami v smere do Bratislavy sa zároveň zrazili tri vozidlá, úsek je ťažko prejazdný.

 

img

 

Na D2 na trase z Malaciek na Kúty, na 11. kilometri, skončil kamión mimo cesty. Polícia upozorňuje že v úseku sa pohybujú chodci. Na výjazde zo Senca smerom na Pezinok vodiči hlásia zdržanie 15 minút. Polhodinové zdržanie čaká vodičov na trase Bernolákovo - Ivanka pri Dunaji - Bratislava.

 

Nehoda komplikuje jazdu aj v hlavnom meste na zjazde z Mosta SNP na nábrežie smerom do Karlovej Vsi, kde sa zrazili dve autá. Úsek je ťažko prejazdný a tvoria sa kolóny.

 

img

 

Pre nehodu sa v kolóne zdržia vodiči aj na na Trnavskej ceste pri Zimnom štadióne Ondreja Nepelu smerom do centra, kde sa zrazili dve autá v ľavom pruhu a kolóny sú až od Kauflandu.

 

Zdržanie je aj na Harmincovej smerom na Lamačskú, kde je pre nehodu blokovaný jeden pruh. V kolóne si vodiči postoja aj na Račianskej v smere do centra, zdržanie je 20 minút.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies