Borisovi Johnsonovi sa narodila dcéra

NETKY.SK • 9 December 2021, 12:37 • 2 min
Borisovi Johnsonovi sa narodila dcéra

LONDÝN - Britský premiér aj s manželkou sa poďakovali skvelému pôrodníckemu tímu Národnej zdravotnej služby (NHS) za poskytnutú starostlivosť a oporu.

slovakia

left justify in out

Britský premiér Boris Johnson a jeho manželka Carrie oznámili, že sa im vo štvrtok v londýnskej nemocnici narodila dcéra, ktorá je ich druhým spoločným potomkom. Matka aj dievčatko sú v poriadku, informovala hovorkyňa Johnsonovcov, ktorú citovala televízia Sky News. "Premiér a pani Johnsonová s potešením oznamujú, že sa im dnes v londýnskej nemocnici narodilo zdravé dievčatko," uviedla hovorkyňa. "Matka aj dcéra sa majú veľmi dobre," dodala. 

 

img

 

Bábätko je v poradí už 7. dieťaťom 57-ročného britského premiéra, ktorý až v septembri – po rokoch špekulácií – zverejnil počet svojich potomkov. Johnson má podľa vlastných slov 4 deti so svojou exmanželkou Marinou Wheelerovou, 1 nemanželskú dcéru a napokon 2 deti so svojou súčasnou 33-ročnou manželkou Carrie. S tou sa premiér zosobášil v máji na malej ceremónii vo Westminsterskej katedrále.

 

Prečítajte si tiež: Francúzov pobúril Johnsonov list adresovaný Macronovi

 

Prvý potomok tohto páru, a súčasne prvé dieťa Carrie, syn Wilfred Lawrie Nicholas Johnson, sa narodil 29. apríla 2020 v londýnskej nemocnici. Stalo sa tak len niekoľko týždňov po tom, ako Johnsona prepustili z nemocnice, kde bol hospitalizovaný s ochorením COVID-19, pričom niekoľko dní strávil aj na jednotke intenzívnej starostlivosti.

 

img

 

Možno vás zaujme: Zomrel spevák kapely Omega János Kóbor




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies