Sedem ľudí zahynulo pri požiari rodinného domu

NETKY.SK • 1 Január 2019, 16:27 • 2 min
Sedem ľudí zahynulo pri požiari rodinného domu

MOSKVA - Sedem ľudí prišlo o život pri mohutnom požiari, ktorý v utorok ráno zachvátil rodinný dom v ruskom meste Orsk v oblasti Uralu.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom agentúra DPA s odvolaním sa na ruské médiá. O život prišli mladý muž so ženou, ich tri malé deti (vo veku štyri roky, šesť rokov a päť mesiacov) a dve ďalšie dospelé osoby.

 

Obete, ktoré požiarnici objavili po uhasení plameňov, sa podľa všetkého udusili dymom. Príčinu požiaru, ktorý vznikol v kuchyni domu, stanoví až ďalšie vyšetrovanie. Podľa prvých zistení ho mohla spôsobiť porucha elektrického zariadenia.

K tragédii došlo v meste Orsk, ktoré leží na rieke Ural v Orenburskej oblasti, približne 1700 kilometrov južne od Moskvy. Mesto sa nachádza v blízkosti hraníc s Kazachstanom.

 

Podobný počet obetí, aktuálne osem, si vyžiadala aj iná tragédia, ku ktorej došlo v relatívne neďalekom meste Magnitogorsk, ktoré leží taktiež na rieke Ural v susednej Čeľabinskej oblasti. Došlo tam k zrúteniu bytového domu v dôsledku výbuchu plynu.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies