Sylvester Stallone bol na audiencii u pápeža; navrhol mu, aby si zaboxovali

NETKY.SK • 9 September 2023, 12:00 • 2 min
Sylvester Stallone bol na audiencii u pápeža; navrhol mu, aby si zaboxovali

VATIKÁN - Americký herec Sylvester Stallone pricestoval v piatok do Vatikánu, kde absolvoval krátku súkromnú audienciu u pápeža Františka. Pápeža počas nej zo žartu vyzval, aby si zaboxovali, píše TASR podľa správy agentúry AFP.

slovakia

left justify in out

Hviezda filmov ako Rambo či Rocky takýmto návrhom zareagovala na poznámku pápežovho tlmočníka, ktorý povedal "vyrastali sme s vašimi filmami". Stallone následne zodvihol päste a opýtal sa Františka: "Ste pripravený si zaboxovať?" Pápež zareagoval taktiež zodvihnutím päste a úsmevom.

 

Stalloneho na návšteve vo Vatikáne sprevádzali dcéry, ako aj manželka a brat.

 

Tento dnes už 77-ročný herec sa narodil v Spojených štátoch, no má aj talianske korene - jeho otec pochádzal zo Sicílie a emigroval do USA. Preslávili ho najmä postavy boxera Rockyho a traumatizovaného vojnového veterána Ramba, ktoré stvárnil v rovnomenných filmových sériách.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Teraz / TASR / AFP Foto: People Magazine
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies