Čo si pre nás pripravila v novom roku TV JOJ?

NETKY.SK • 1 Január 2022, 10:00 • 2 min
Čo si pre nás pripravila v novom roku TV JOJ?

Bez debaty nesmie chýbať seriál Nemocnica, ktorá vlani potrhala všetky rekordy sledovanosti. K osvedčeným programom pribudne nová kriminálka, rukojemnícka dráma, chýbať nebude ani komédia a – v novej šou sa vracajú Geissenovci.

slovakia

left justify in out

 

Nemocnica

 

Divácky mimoriadne obľúbený seriál, ktorý sa riadi mottom – Ak nejde o život, nejde o nič – už pred sviatkami naznačil, čo sa bude diať medzi hlavnými protagonistami.

Primár chirurgie Filip Balogh zamotá priateľstvo medzi Rebekou, zamilovanou do Filipa, a Zuzanou, ktorá ho získa, lebo po láske netúži…

 

img

 

Otázkou je aj to, ako dopadne vzťah medzi Romanom a Denisou. Majú sice spolu syna, ale žijú de facto single.

V ďalších dieloch však budeme sledovať aj Noela, ktorý hľadá svoje stratené šťastie, Mareka Hauptmanna, ako svojsky bojuje s vekom, Vilmu Hauptmannovú, ktorá sa usiluje z beštie zmeniť na charakternú lekárku a takto by sme mohli pokračovať. Nemusíme, všetko sa dozviete v seriáli už 18. januára.

 

 

Kriminálka Kraj

 

Je novinka z autorského pera tvorcov mimoriadne vydarenej krimi série Za sklom. Tvorcovia ju zasadili do fiktívneho oddelenia krajskej kriminálnej policie na Záhorí. 

 

Diváci sa dočkajú zaujímavých prípadov, v ktorých páchajú trestné činy obyčajní ľudia, ale s ich vykonaním a zahladením stôp si dávajú riadnu námahu.

 

img

 

Mužsko ženská dvojica  Marian Mitaš a Jana Kolesárová – tak zakaždým stojí proti veľmi inteligentnému páchateľovi. Každá epizóda prinesie nový prípad, ktorý dvojica vyšetrí a uzavrie. Prvú epizódu uvedie televízia na prelome januára a februára.

 

 

Ultimátum

 

Táto vyjednávačská dráma je miniséria a vôbec prvá koprodukčná spolupráca TV JOJ s Českou televíziou, ktorú produkuje KFS Production pod režisérskou taktovkou Michala Kollára. O čo v nej ide?

 

Policajný vyjednávač Dano Andrik (Ján Koleník) sa ocitá uprostred rukojemníckej drámy na oddelení kardiochirurgie, kde sa okrem ministra obrany nachádza aj Danova tehotná priateľka Lena. Aby dostal rukojemníkov na slobodu, čelí požiadavkám nevyspytateľného únoscu Korňana na jednej strane a tlaku politických špičiek na strane druhej. Čas priam letí a Dano sa musí rozhodnúť. Buď bude postupovať podľa príkazov z najvyšších miest, alebo pomôže únoscovi očistiť jeho meno.

 

img

 

V réžii Michala Kollára uvidíte Milana Bahúla, Ester Geislerovú, Sveťa Malachovského, Dušana Cinkotu, Dianu Mórovú, Juraja Hrčku, Tatianu Kulíškovú, Petra Kočiša, Marka Igondu, Miroslava Etzlera a ďalších. 

Ultimátum sa na obrazovkách objaví v priebehu jarnej sezóny.

 

 

Hranica

 

Hoci znie názov nového seriálu, odohrávajúceho sa na slovensko-ukrajinskej hranici, vo fiktívnej obci, dramaticky, je to v prvom rade komédia. Jej prvú časť uvidíte 10. januára.

 

img

 

V obci Krivé žije niekoľko rodín, ktoré sa podieľajú na pašovaní všetkého, okrem ľudí, zbraní a drog. Do pašovania je zapletená aj jedna ukrajinská rodina, ktorá vlastní obchod v ukrajinskej dedine. Treťou „hlavnou postavou“ sú colníci a príslušníci hraničnej policie.

Diváci sa môžu tešiť nielen na zakázanú lásku medzi dcérou pašeráckej dynastie a príslušníkom hraničnej policie, ale aj na menšie romániky a veľa pašeráckých dobrodružstiev. 

 

Vzťahy a situácie budú v seriáli miešať: Hana Gregorová, Simona Kollárová, Braňo Deák, Michaela Čobejová, Jozef Vajda, Peter Sklár, Gabika Dzuríková, Jevgenij Libezňuk, Božidara Turzonovová a ďalší.

 

Prečítajte si tiež: Čo si pre nás pripravila v novom roku RTVS?

 

Šťastná rybka

 

V komediálnom duchu pokračuje ďalší rodinný seriál Šťastná rybka, ktorý má 10 epizód.

 

Čo sa stane, keď jeden obyčajný muž v strednom veku, ktorý žije v obyčajnej dedine a má obyčajnú rodinu, vyhrá 10 miliónov eur?

 

img

 

Zaobstará sebe a rodine všetko, o čom snívali? Vykašle sa na prácu a v živote nepohne prstom? Dodo (Ľuboš Kostelný) by to možno urobil, ale má to jeden háčik. Jeho tehotná žena Simona (Zuzana Porubjaková) by šokujúcu správu o megavýhre pre svoju diagnózu nezvládla, a tak musí Dodo dva mesiace do pôrodu zatĺkať. Lenže vo veľkej rodine to nie je také jednoduché…

 

Režisér Ivan Predmerský si do zostavy seriálu ešte vybral Františka Beleša, Kristínu Greppelovú, Marcela Ochránka, Daniela Fischera, Ivanu Kubáčkovú, Dušana Jamricha a ďalších.

Šťastná rybka pripláva na televízne obrazovky v jarnej sezóne.

 

 

Inkognito, Sedem, Bez servítky, Na hrane

 

Sú to obľúbené relácie divákov TV JOJ, a preto dostali zelenú aj na rok 2022.

Je to takmer neuveriteľné, ale hádanie atypických povolaní je na obrazovkách už takmer 20 rokov a Inkognito patrí k najdlhšie vysielaným reláciám televízie. Mnohí diváci si už pondelkové večery bez vtipných hádačov nevedia ani predstaviť. Nech sa páči, 3. januára sú tu!

 

img

 

Glosovacia relácia Sedem patrí zase k štvrtkovým ťahákom. Nech sa deje, čo sa deje, doma či v zahraničí, vtipný nadhľad nad udalosťami musí byť. Opäť sa môžete tešiť na Milana Kňažka, Oľgu Feldekovú, Tomáša Hudáka, Michaela Szatmáryho, Sama Trnku, navrátivšieho sa Mariána Leška a, samozrejme, na moderátorku Eňu Vacvalovú.

 

img

 

Pre tých, ktorí berú politiku vážne, je takisto na štvrtok naďalej pripravená moderátorka relácie Na hrane Jana Krescano Dibáková a jej hostia. Ako iste viete, na ňu nadväzujú Analýzy Na hrane, a to aj vo webovej podobe.

 

img

 

Nuž a partička piatich ľudí, ktorým chutí 5 dní v týždni? Tá je takisto pripravená na štartovacej čiare nového roku. Bez servítky vás opäť niečo naučí a pobaví. V novom roku štartuje 10. januára.

 

img

 

 

Geissenovci, Ťažký život milionárov VIII

 

Róóóbeeerrrt! Tak toto oslovenie sme v našich končinách už dlho nepočuli a ktovie, či si ho Carmen za ten čas zachovala. Zistíme to však čoskoro, už 12. januára.

 

Reality show o bohatej rodine Geissenovcov, ktorá divákom ukáže, aký „ťažký“ je život bohatých. Multimilionár Robert Geiss, zakladateľ módnej značky Uncle Sam, žije so svojou rodinou – manželkou Carmen a dcérami Davinou Shakirou a ShaniouTyrou – v skutočnom prepychu.

 

img

 

Geiss vlastní mnohé nehnuteľnosti, okrem iného penthouse v Monaku, vilu v Saint Tropez či reprezentatívny dom v Kitzbüheli, luxusnú jachtu, veľký automobilový park, v ktorom nechýba Bentley, Hummer či Rolls Royce. Už len z tohto výpočtu je zrejmé, že Robert Geiss si vyberá len luxusné veci. Vedie však skutočne taký závideniahodný život v prepychu, o akom sa obyčajným smrteľníkom môže iba snívať? Presvedčte sa o tom v seriáli nemeckej RTL II a vyberte sa s Geissenovcami na cestu do zaujímavých kútov našej planéty.
 
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies