Šesták túži po postupe z baráže a symbolickom fortunaligovom štarte za Poprad

NETKY.SK • 31 Máj 2019, 11:54 • 2 min
Šesták túži po postupe z baráže a symbolickom fortunaligovom štarte za Poprad

POPRAD - Futbalový útočník Stanislav Šesták má pred sebou záver úspešnej kariéry. V sobotu sa v Žiline, kde hrával v rokoch 2004-2007, predstaví v drese FK Poprad v odvetnom zápase baráže o účasť vo Fortuna lige 2019/2020 proti AS Trenčín. Utorňajší úvodný vzájomný duel sa pod Tatrami skončil víťazstvom domácich 2:0. Tí sú tak blízko k historickému prieniku medzi slovenskú elitu.

slovakia

left justify in out

"Moje rozhodnutie je nemenná záležitosť a ide už iba o odvetu s Trenčínom a o to, aby sme splnili náš cieľ," povedal pre agentúru SITA 36-ročný rodák z Demjaty.

Napriek dvojgólovému náskoku z prvého merania síl Šesták očakáva pod Dubňom náročnú bitku. Túži sa však radovať z popradského postupu do najvyššej súťaže, v ktorej by ešte za Podtatrancov rád nastúpil na symbolický jeden zápas. "Bude to ťažkých 90 minút. Musíme k tomuto stretnutiu pristúpiť tak ako doma. Buď bude odveta môj posledný zápas, alebo aj predposledný. Ak sa nám pošťastí postúpiť, ešte by som chcel mať symbolický štart za Poprad vo Fortuna lige. To už by však bolo iba o symbolike a ničom inom," vysvetlil Šesták.

Priznal, že zatiaľ nepremýšľal nad tým, proti komu by chcel odohrať prípadný ligový duel za Poprad, ak by k tomu došlo. "Určite by som chcel, aby to bolo v domácom zápase, ale uvidíme, ako to nakoniec všetko dopadne. Či sa vôbec dostaneme do Fortuna ligy a aké by bolo vyžrebovanie súťaže," skonštatoval Stanislav Šesták.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies