Vodiči majte sa na pozore! V Prešovskom kraji sa budú konať kontroly na cestách

NETKY.SK • 26 Apríl 2024, 18:00 • 2 min
Vodiči majte sa na pozore! V Prešovskom kraji sa budú konať kontroly na cestách

Na základe dopravno-bezpečnostnej situácie na cestách sa pravidelne vykonávajú aj na teritóriu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove opatrenia, ktorých cieľom je zlepšiť túto situáciu predovšetkým z hľadiska bezpečnosti pre všetkých účastníkov

slovakia

left justify in out

V sobotu 27. apríla v nočných hodinách je naplánovaný výkon služby, ktorý bude zameraný na kontrolou dodržiavania zákazu požitia alkoholických  nápojov alebo iných návykových látok vodičmi motorových vozidiel. Bude kontrolované aj dodržiavanie pravidiel cestnej premávky jej nemotorovými účastníkmi. Nemotoroví účastníci patria medzi najzraniteľnejšiu skupinu na cestách.

V pondelok 29. apríla bude vykonaná kontrola na cestách v skorých ranných hodinách a bude zameraná na vodičov hromadnej prepravy osôb.

Polícia apeluje na všetkých účastníkov cestnej premávky, aby dodržiavali pravidlá a boli navzájom ohľaduplní. Agresivita vodičov či agresívna jazda, situáciu rozhodne nezlepšia!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Barbora Šimkaninová
Zdroj: Ministerstvo vnútra SR, Foto: Mediaklik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies