Ronaldo opäť triafal a okrem gólu zostrelil aj svojho spoluhráča

NETKY.SK • 11 Február 2019, 11:05 • 2 min
Ronaldo opäť triafal a okrem gólu zostrelil aj svojho spoluhráča

SASSUOLO - Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo sa gólom aj asistenciou podieľal na hladkom triumfe Juventusu Turín v Sassuole (3:0) v nedeľňajšom zápase talianskej najvyššej súťaže. Hráč známy pod futbalovou skratkou CR7 v 70. min presne hlavičkoval po rohovom kope a svojim 18. gólom v Serii A si upevnil pozíciu najlepšieho kanoniera súťaže.

slovakia

left justify in out

Možno ešte viac ako jubilejný dvadsiaty gól Ronalda v drese Juventusu vo všetkých súťažiach vzbudila pozornosť situácia zo 61. min, keď Ronaldo z niekoľkých metrov tvrdo trafil do hlavy spoluhráča Samiho Khediru. Išlo o nepodarený odkop lopty, po ktorom sa nemeckému stredopoliarovi Juventusu podlomili kolená a padol na trávnik.

 

Nasledovalo ospravedlnenie Ronalda spoluhráčovi, ktorý ležal na trávniku a rukami sa držal za hlavu. Po zápase, v ktorom aj Khedira strelil gól po dorážke Ronaldovej strely, už bolo zrejme všetko v poriadku. Tridsaťjedenročný Khedira zanechal na twitteri tento jemne ironický odkaz: "Späť na víťaznú cestu po skvelom tímovom predstavení v Sassuole. A ďakujem, Cristiano, že ma dnes večer bolí hlava."

Cristiano Ronaldo potreboval na 20 gólov v drese Juventusu 31 zápasov. Jeho 18 zásahov v Serie A je o dva viac ako majú aktuálne na konte Fabio Quagliarella zo Sampdorie Janov a Duván Zapata z Atalanty Bergamo. Juventus Turín vedie najvyššiu taliansku súťaž s náskokom 11 bodov pred SSC Neapol.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies