NHL: Nepriestrelný Halák s 29 zákrokmi prvou hviezdou, Boston zdolal v príprave New Jersey

NETKY.SK • 26 September 2019, 16:38 • 2 min
NHL: Nepriestrelný Halák s 29 zákrokmi prvou hviezdou, Boston zdolal v príprave New Jersey

BRATISLAVA - Hokejisti Bostonu si vylepšili bilanciu prípravných zápasov pred novou sezónou NHL o tretie víťazstvo (3-0-2). Bruins si v domácom prostredí TD Garden poradili s New Jersey Devils 2:0 a veľkú zásluhu na tom mal Jaroslav Halák.

slovakia

left justify in out

Slovenský brankár pochytal všetkých 29 striel z hokejok hosťujúcich hráčov a vyhlásili ho za prvú hviezdu zápasu. Ďalší Slováci sa v zápase nepredstavili. Obranca a zároveň kapitán "medveďov" Zdeno Chára oddychoval a útočník Peter Cehlárik pauzuje niekoľko dní so zranením v dolnej časti tela.

"Je to stále len prípravný zápas, ale víťazstvo sa počíta. Keď sa zvíťazí, je to vždy dobrý pocit a nezáleží na tom, či ide o súťažný zápas alebo nie," uviedol Jaroslav Halák pre zámorské médiá po stretnutí na klubovom webe Bruins. "Bol to veľmi dobrý zápas z pohľadu celého mužstva. Takmer po celých 60 minút sme korčuľovali so srdcom. V druhej tretine tam boli nejaké chybičky, ale vyriešili sme ich. Hrali sme solídne," doplnil Halák.

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies