Prezident Neapola De Laurentiis pohrozil hráčom tréningovým kempom

NETKY.SK • 9 Apríl 2015, 10:02 • 2 min
Prezident Neapola De Laurentiis pohrozil hráčom tréningovým kempom

MILÁNO - Prezident futbalového Neapola Aurelio De Laurentiis pohrozil hráčom tréningovým kempom, ak sa výsledky do konca sezóny nezlepšia.

slovakia

left justify in out

Šéfa SSC poriadne vytočila stredajšia domáca prehra 0:1 s Laziom Rím v semifinále Talianskeho pohára, ktorá znamená, že tím slovenského reprezentanta Mareka Hamšíka neobháji cennú trofej. Neapolu sa nedarí ani v Serii A, už v piatich zápasoch neokúsil chuť víťazstva a v tabuľke klesol z tretieho na šieste miesto.

 

"Rozhodol som sa, že ak nepríde k radikálnej zmene a výsledky tímu sa nezlepšia, hráči pôjdu na časovo neobmedzené obdobie do tréningového kempu. Vyžadujem disciplínu. V Neapole za mojej éry nikdy neboli problémy s vyplácaním miezd či s meškaním výplat. Za desať rokov pôsobenia vo funkcii prezidenta som na nákup posíl vynaložil 386 miliónov eur. Chcem od hráčov, aby sa cítili zaviazaní voči fanúšikom i voči mestu a aby pracovali pre spoločný cieľ," citovala slová De Laurentiisa agentúra Reuters.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies