Jaroslav Naď so zápalom pľúc opísal nové starosti svojej ochranky, vyjadril sa aj k Draxlerovmu videu

NETKY.SK • 23 December 2020, 07:34 • 2 min
Jaroslav Naď so zápalom pľúc opísal nové starosti svojej ochranky, vyjadril sa aj k Draxlerovmu videu

Minister obrany Jaroslav Naď, ktorý sa lieči z ochorenia COVID-19, sa poďakoval svojím fanúšikom, ktorí mu chcú pomôcť aj netradične. A vyjadril sa aj k videu exministra školstva.

slovakia

left justify in out

Meno tohto nominanta vládnej strany OĽaNO v rezorte obrany sa v závere týždňa objavilo aj vo videu, ktoré nahral exminister školstva Juraj Draxler. V ňom opísal neoverenú informáciu, ktorú mu vraj dali jeho zdroje, že sa chystá výmena premiéra. Igora Matoviča podľa Draxlera vraj má nahradiť práve Naď.

 

 

Minister obrany sa preto v jednom z komentárov na sociálnej sieti vyjadril aj k tejto otázke. „Je to extrémna blbosť,“ napísal Naď.

 

Poďakoval sa na sociálnej sieti aj všetkým, ktorí sa ho snažia povzbudzovať ho v liečení a pomáhať mu. „Prepáčte keď nezdvíham, ale niekedy vyslovene nevládzem,“ vysvetlil s tým, že odkazov je veľmi veľa.

 

A ľudia prejavujú solidaritu aj spôsobom, akým nám káže naša pohostinnosť. „Vás drahí susedia, veľmi pekne prosím, aj keď ste fakt zlatí, bez dohody mi nenechávajte tašky s potravinami na plote, lebo ochranka má potom zbytočné starosti,“ prezradil šéf rezortu obrany.

 

Zdôraznil, že táto choroba nie je jednoduchá. „Verte mi, na vlastnom príklade viem, že to nie je žiadna ´chripôčka´. Vysoké teploty, bolesti hlavy, kĺbov a svalov. Zažívacie problémy. Dnes mi navyše potvrdili zápal pľúc,“ informoval na sociálnej sieti.

 

 

Banskoštiavničan vyjadril nádej, že vzhľadom k nízkemu veku to zvládne. No ostatných poprosil, aby boli stále doma. „Nikde necestujte, nenavštevujte rodiny, neoslavujte Silvestra. Buďte doma. Ochráňte seba, svojich blízkych a pomôžte zdravotníkom. Už toho majú dosť a ťahajú z posledného,“ poprosil celý národ.

 

Poslal aj emotívny odkaz kolegovi z vlády – ministrovi pôdohospodárstva, ktorý bojuje s ochorením COVID-19 v nemocnici. „Janko Mičovský, na teba myslím extra intenzívne, bojuj chlape!“ uzavrel Jaroslav Naď.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies