Pre chorobnosť museli zatvoriť školy v piatich okresoch Banskobystrického kraja

NETKY.SK • 5 Február 2018, 06:49 • 2 min
Pre chorobnosť museli zatvoriť školy v piatich okresoch Banskobystrického kraja

BANSKÁ BYSTRICA - Základné a materské školy v piatich okresoch Banskobystrického kraja museli počas tohto týždňa zrušiť vyučovanie v dôsledku vysokej chorobnosti.

slovakia

left justify in out

TASR o tom informovala hovorkyňa banskobystrického Regionálneho úradu verejného zdravotníctva Mária Tolnayová, podľa ktorej stúpol výskyt chrípky v kraji o 51 percent a respiračných ochorení o takmer 11 percent.

 

„V okrese Veľký Krtíš bol prerušený výchovno-vzdelávací proces v štyroch materských (MŠ) a dvoch základných školách (ZŠ). V Breznianskom okrese k tomu došlo v ZŠ a MŠ na Ulici Májového povstania českého ľudu v Brezne. V Krupinskom okrese je uzavretá ZŠ na Ulici Ľ. Štúra v Dudinciach, ako aj MŠ v Teranoch. V okrese Zvolen zavrela chrípka brány MŠ na Ulici 1. mája a v okrese Žiar nad Hronom bol prerušený výchovno-vzdelávací proces v ZŠ na Ulici Dr. Janského v Žiari nad Hronom,“ konkretizovala hovorkyňa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies