Polícia vyšetruje kolíziu dvoch autobusov v obci Cerová

NETKY.SK • 28 Jún 2023, 08:45 • 2 min
Polícia vyšetruje kolíziu dvoch autobusov v obci Cerová

CEROVÁ - Polícia vyšetruje okolnosti dopravnej nehody dvoch autobusov v obci Cerová v okrese Senica, ktorá sa stala v pondelok (26. 6.).

slovakia

left justify in out

Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová. Podľa prvotných informácií sa vodiči autobusov navzájom nevyhli dostatočne ku krajnici vozovky. "Vozidlo Irisbus zachytilo spätným zrkadlom bočné okná autobusu Temsa. Tie sa pri náraze rozbili. Úlomky skla mali zraniť 11-ročnú cestujúcu. Tú záchranári previezli na vyšetrenie do nemocnice, kde bola jednorazovo ošetrená," uviedla Antalová.

 

img

 

Policajti vykonali s oboma vodičmi dychové skúšky, ktoré mali negatívny výsledok. "Celková škoda sa na autobusoch vyšplhala na 3000 eur. Presné príčiny nehody ako aj miera zavinenia jej účastníkov sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania," doplnila krajská policajná hovorkyňa. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies