REPORTÁŽ: Tréner Maroš Molnár vás postaví z pohodlných gaučov, v exkluzívnom rozhovore prezradil ako!

NETKY.SK • 14 November 2020, 10:36 • 2 min
REPORTÁŽ: Tréner Maroš Molnár vás postaví z pohodlných gaučov, v exkluzívnom rozhovore prezradil ako!

Maroš Molnár je najpopulárnejším trénerom na Slovensku. 47-ročný vyšportovaný sympaťák s modrými očami a hollywoodskym úsmevom je už tretiu sériu tvárou relácie Extrémne premeny.

slovakia

left justify in out

Diváci si ho obľúbili nielen preto, že vie obéznych ľudí vybičovať k neuveriteľným aktivitám, ale aj pre jeho ľudskosť a obrovskú charizmu. Exkluzívne pre Netky prezradil, ako sa stal slovenským Chrisom Powellom aj prečo nenávidel obéznych ľudí!

 

 

Maroš Molnár vyštudoval FTVŠ v Bratislave. Z učiteľstva telesnej výchovy a biológie však presedlal na trénerstvo. Medzi jeho zverencov patrili napríklad tenistky Daniela HantuchováDominika Cibulková, snowbourdistka Jana Šeďová, či futbalista Filip Šebo. Dnes má vlastné fitnesscentrum a novú knihu, v ktorej sa pýta: chcete „Gauč alebo šťastie“?

 

„Nie je možné dosiahnuť dokonalosť, no možno sa k nej priblížiť. Všetko, čo robíte, robte najlepšie, ako viete. Práve na tom záleží. Ak si chcete iba odškrtnúť tréning, aby ste ho mali z krku, radšej ani netrénujte. Vykašlite sa na to a sadnite si späť na gaučík. Tam si poplačte, ako sa to nedá. Na mnohých miestach v tejto knihe spomínam disciplínu. Moji tréneri ma vždy viedli k veľkej disciplíne a musel som robiť veci, ktoré ma nebavili, ba dokonca aj také, ktoré som neznášal,“ konštatuje Maroš Molnár.

 

img

 

Maroš svojím nasadením, príbehom a sériou účinných cvičení inšpiruje a odovzdáva skúsenosti nadobudnuté rokmi. V knihe sa dozviete o jeho spolupráci so slovenskými a svetovými športovými hviezdami, ale aj o detstve v Žiari nad Hronom či o krásnom vzťahu s manželkou Zuzanou. Nájdete v nej aj vyše 150 cvikov, ktoré sa môžete naučiť robiť správne, tak aby vás nič nebolelo a cítili ste sa fit bez ohľadu na vek či váhu. A nechýbajú stravovacie odporúčania a tipy.

 

„Samozrejme aj ja niekedy zhreším či už zmrzlinou, popcornom alebo tyčinkami. Niekedy je lepšie tomu podľahnúť, aby sa človek troškou upokojil, ako si neustále odopierať, a potom vylúpil a vyjedol celú chladničku. Každý normálny človek, aj keď všetko dodržiava, si vie pochutiť na sladkostiach. To znamená, že keď máte chuť, môžete si poobede alebo večer dať špaldový chlieb s medom alebo domácim čučoriedkovým džemom alebo piškótu s čučoriedkovým džemom, to milujem.“ prezradil Maroš.

 

Nie každý má možnosť cvičiť s Marošom Molnárom naživo, ale vďaka tejto knihe môže mať každý jeho rady poruke a meniť sa deň čo deň. Tak čo si vyberiete – gauč alebo šťastie?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies