VÁŽENIE FABRIQ 4

NETKY.SK • 20 Január 2024, 15:45 • 2 min
VÁŽENIE FABRIQ 4

V OC Mlyny sa včera konalo verejné váženie mma turnaja FABRIQ 4.

slovakia

left justify in out

Organizácia Fabriq prináša už svoj štvrtý turnaj ktorý sa určite radí k turnajom ktoré majú nabitú kartu a prinesú nám krásne športové momenty.

 

Karta nabitá zápasmi začína zápasom Švagerka proti Kováčovi. Švagerko, známa tvár amatérskej scény z trnavského Spartakus Fight Gymu sa predstaví proti borcovi z opačnej strany Slovenska, Veľkého Krtíša. Viktor Kováč, titulový šampión organizácie Noc Gladiátorov sa bude snaziť prebiť skrz svojho vyššieho súpera Švagerka.

 

Hlavná karta amatérskej časti vyvrcholí zápasom Smaliho a Danga. Samir Smali je známy skúsenosťami z medzinárodnej úrovne ktorého ho posunuli o level vyššie. Proti nemu Dang ktorý trénuje v nitrianskom MMA&BJJ Nitra bude mať určite výhodu domáceho prostredia a bude hnaný domácim publikom.

 

Zápas Gondžala vs. Simon bude patriť určite k atraktívnym zápasom ktoré budú baviť. Obaja aktéri sú výborný zemiari a práve toto porovnanie bude veľmi zaujímavé. Denis trénujúci v Nových Zámkov má skúsenosti aj z boxerskými zápasmi čo je pre neho určite plus.

 

Cigánik vs. Lachký je lahôdkou tohto večera. Cigánik sa vracia po zranení kolena ktoré ho na určitú dobu stoplo. Zápas je vypísaný v pravidlách MMA Striking. Čiže čisto postojársky zápas v mma rukaviciach nám prinesie prestrelky ktoré zamávajú štadiónom v Nitre. Proti Cigánikovi nastúpi opäť domáci zápasník z Ground System Gym Nitra Lachký. Šikovnému postojárovi akým je Lachký určite tieto pravidlá budú po chuti.

 

Jeden z hlavných zápasov večera je zápas medzi Robom Kokym a Viktorom Conortom. Z počiatku bežného zápasu sa stal zápas dvoch táborov. Robo Koky pred určitým časom spustil trashtalk proti svojmu súperovi Conortovi. Ten si to nenechal a opätoval jeho slová. Borci zo skúsenosťami aj v zápasoch bez rukavíc nám predvedú skvelú šou pri ktorej sa oplatí nemrkať.

 

Celú reportáž nájdete nižšie v článku.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Matej Száraz
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies