Po pandemickej prestávke sa v Šali opäť uskutoční detský festival Maxi Festík

NETKY.SK • 12 Jún 2023, 19:30 • 2 min
Po pandemickej prestávke sa v Šali opäť uskutoční detský festival Maxi Festík

ŠAĽA - Detský festival Šaľa Maxi Festík sa po prestávke spôsobenej pandémiou opäť vracia do Šale. V nedeľu 18. júna ponúkne pestrý celodenný program pre všetky deti.

slovakia

left justify in out

Okrem Spievankova vystúpia na festíku aj Paci Pac, Dúhalka, Fifo a Vierka a domáci tanečný súbor Jumping. Nebude chýbať ani program pre najmenších v Active Baby zóne a športové súťaže s tímom Rebelia, informovali organizátori podujatia z občianskeho združenia LeGrácia. Šiesty ročník festivalu sa uskutoční na futbalovom štadióne v Šali na ploche 14.000 štvorcových metrov.

 

img

 

V rámci sprievodného programu je pre deti pripravené originálne tvorenie v Kreatívnej zóne, tradičné i netradičné hry v klasických i XXL veľkostiach v Play zóne, Čitáreň s Mestskou knižnicou Jána Johanidesa v Šali, špeciálny program pre najmenších a ich mamičky v baby zóne i futbalová súťaž v kopaní lopty do brány a futbalová show, ktorú predvedú mladí futbalisti FK Slovan Duslo Šaľa. V rámci ďalších aktivít si budú môcť deti vyskúšať nafukovacie atrakcie, Moto zónu s autíčkami, zábavné putovanie Po stopách Maxiho, glitrové tetovačky, maľovanie na tvár a ďalšie aktivity. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies