Reportáž: Pozápasové rozhovory a zhodnotenie zápasov FNC VI

NETKY.SK • 26 Apríl 2024, 14:52 • 2 min
Reportáž: Pozápasové rozhovory a zhodnotenie zápasov FNC VI

Pozrite si snami špeciálnu pozápasovú reportáž s bojovníkmi a zhodnotenie FNC VI. Čo hovoria na atmosféru? Zápasy ? Čo ich čaká a koho by chceli vidieť v budúcnosti ?

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Sobotný večer, 20. Apríla, bol v očiach fanúšikov bojových športov veľmi potentný a tak sa stalo, že sme tu mali hneď niekoľko turnajov naraz. Vrátane slovenskej jedničky Oktagonu tu bol fanúšikmi obľúbený event Fight Night Challenge VI, odohrávajúci sa v Tipos aréne. Turnaj sľuboval dávku kvalitnej zábavy v podaní slovenských influencerov, youtuberov a známych tvárí showbiznisu.

Myslelo sa aj na tých náročnejších a k dispozícii boli dva profesionálne zápasy v podaní toho najlepšieho čo tu na slovenskej scéne máme. Menovite to bola aj dvojica ktorá otvárala turnaj, Mišalko proti Zátorskému. Prvý menovaný zvíťazil po ťažkom boji a na body si uchmatol veľmi cenné víťazstvo. Aké boli Mišalkove pocity a čo plánuje ďalej sa dozviete z rozhovoru nižšie.

V prvom celebritnom zápase sa stretli mladý herec Koči a internetový bavič Bergino. Bergino si získal víťazstvo na body, a dokonca naznačil, že aj keď mu zmluva s FNC skončila, rád by ešte čelil Erikovi Tresorovi. To určite zvýšilo očakávania fanúšikov na ďalší turnaj, hlavne po ich prvom zápase kde sám Bergino uznal že prípravu odflákol.

Na stret kuchárov ktorý boli tretí v poradí sa určite tešil nejeden fanúšik a v hľadisku sme mohli zazrieť aj známeho kuchára Martina Nováka ktorý momentálne hviezdy v show ,, Na Nože.,, A na nože boli určite aj Daniel Hrivňák s Lukášom Pavlovičom. Daniel, ktorý sa už od začiatku snažil dostať súperovi do hlavy rôznymi spôsobmi trashtalku či zosmiešňovacími videami  však narazil a po tvrdom KO v prvom kole padol sťa podťatý. Diváci boli vo vytržení a nevedeli sa dočkať, čo ich ešte v tento extravagantný večer čaká. Bývalý farmár Michal Mošpan potom v štvrtom zápase porazil rapera Dynamica, ktorý sa smolne zranil, a pripísal si tak už 3 výhru v rade.  

Na kameru sa nám vyjadril aj Pali Hari, nešťastná postavička zápasu, ktorý nasledoval a kde sa opäť nebojovalo podľa pravidiel. Pali nezaprel svoj muay thai backround a v zápase použil lakte ktoré boli zakázané. Spôsobil tým ošiaľ, strkanicu v ringu a všeobecné pobúrenie.
Získali sme aj vyjadrenie Džonyho Murcina ktorého sme stretli hneď po zápase.
Či ešte Paliho uvidíme v ringu FNC je veľmi nepravdepodobné  keďže na tlačovke sa majiteľ organizácie Eduard Gereg vyjadril že u nich už šancu nedostane.
 
Posledným zápasom Prelims Karty bol Fučo verzuz Kulalo. Ak neviete kto je Kulalo nezúfajte, do sobotného večera to nevedel hádam nikto a či o ňom ešte bude počuť je veľmi otázne, keďže Fučo suverénne zvíťazil na TKO a opäť pre Netky.sk venoval pár vtipných slov.

 

Po medzi zápasovom štúdiu ktoré bolo v réžii Jazmíny Alagič s ktorou vám prinesieme exkluzívny rozhovor, už nasledovala hlavná karta  ktorú otváral zápas Filipa ,,Fikiho,, Sulíka ktorý absolútne rozdrtil Miriho Vlčeka. Nedal mu žiadnu šancu a postaral sa tak o najrýchlejšie KO večera. Ako sa Fiki cítil bezprostredne po zápase a koho vyzval do ďalšieho zápasu, prezradil Netkám hneď po výhre.

Nasledujúci súboj bol, dovolím si tvrdiť, jedným z najočakávanejších a aj jediný zápas nežnejšieho pohlavia. Do klietky sa postavili Pimpinočka proti Lenočke a musíme uznať že dievčatá mali čo ponúknuť a presvedčili nás už len v momente keď nastúpili do zápasu, nakoľko väčšina ľudí ani neverila že sa uskutoční. Druhou vecou ktorej väčšina ľudí neverila a stala sa, bol zápas na 3 kolá a baby sa tak zvládli obtĺkať  skoro 10 minút.
Výhru si nakoniec odniesla Pimpinočka ktorá potvrdila že bude trénovať aj naďalej. My sme sa v útrobách arény porozprávali aj s jej trénerom, bojovníkom a účastníkom marcového title Fightu RFA, Martinom ,,Mrckom,, Horínekom ktorý nám prezradil veľa zaujímavých vecí a noviniek vrátane seba a svojich zápasov.

Večer pokračoval v nezabudnuteľnej atmosfére
Nasledovala výhra na KO v druhom kole v podaní Rendysa, ktorý potom v návale eufórie vyzval Piráta Krištofiča. Karlos Vémola nám špeciálne pre Nekty.sk prezradil že o tom nemal tušenia a že sa s Rendysom bude musieť porozprávať. No a my sme sa museli porozprávať aj s víťazom druhého profi boxerského zápasu Vlastom Čepom, ktorý nám prezradil  aj to, že do zápasu ktorý nasledoval, 3 vs 1 mal najprv nastúpiť on a nie Erik Tlkanec, no keďže zmluva s Oktagonom mu to nedovolila musel mu postačiť aj Marek Bartl s ktorým predviedli nádherné boxerské výmeny.

Nakoľko ohľadom hlavného fightu Flexkinga a Strýca Filipa sme už písali a získali aj vyjadrenie samotného víťaza, hopnime na posledný zápas dnešného článku ktorým bol už zmieňovaný a tým je  zápas Erika Tlkanca s prezívkou kladivo proti 3 borcom zo sveta fitness a kulturistiky. Menovite to boli Patrik Rigodanzo, MikeFitko a Patrik Lakatoš. Posledný zmienený to mal 10:0 v amatérskom boxe a čeliť dvom súperom naraz, s možnosťou výmeny jedného ak už nevládze alebo je KO je úloha viac ako ťažká.
Chalani mali perfektne natrénované a na Erika sa okamžite vyrútili a zasypávali ho údermi jedna radosť. Ten im to síce vracal a vyslal aj pár pekných hákov, no prvé kolo sa zdalo že bude skorý koniec.
Erik však dokázal nemožné keď vydržal a dokonca v druhej polovici zápasu bol blízko ku k.o. on.
Vracal údery a zápas tak skončil spravodlivou remízou, kde však aj chalani uznali Erikove kvality a vyhlásili ho za víťaza.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Instagram:Fight Night Challenge
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies