Reportáž: Celebrity na akcii Fight Night Challenge VI. Uvidíme Mikelu Vlček či Jasminu Alagič v ringu ?

NETKY.SK • 26 Apríl 2024, 16:30 • 2 min
Reportáž: Celebrity na akcii Fight Night Challenge VI. Uvidíme Mikelu Vlček či Jasminu Alagič v ringu ?

Známe celebrity zo sveta bojových športov a showbiznisu sa stretli na akcii FNC VI kde sa nám podarilo ich vyspovedať. Ako si večer užívali Attilka, Karlos, či Ivan Buchinger. A čo hovoria na akciu známe krásky Jazmína Alagič či Mikela Vlček ? Kedy ich uvidíme v ringu ?

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ako to už býva zvykom, aj slovenské a české celebrity postupne objavujú krásy bojových športov a tak sa čoraz častejšie stáva že na týchto eventoch stretávame známe tváre z rôznych sfér a spoločenských kruhov.
Aj na sobotňajšej akcii Figh Night Challenge VI  sme mohli stretnúť nejedno známe meno. Od svetovej špičky mma a legiend akými sú Ivan Buchinger, Attila Végh či Karlos Vémola až po internetové kráľovné, youtuberov či rôznych druhov influencerov. 

Na úvod by som rád poznamenal že organizácia FNC VI spravila výborný ťah keď si upísali šikovného mladého komentátora Sama Miškova (Samozvaný), ktorý dokonale nahradil, nie príliš výrazného Osťa a na a ktorom je vidieť ako ho práca baví. V rozhovore snami priznal že sa v budúcnosti vôbec nebráni možnému zápasu v boxe, keďže trénuje MMA a toto by preňho bol skok do neznáma.

K zápasom sa vyjadrili aj legendy slovenskej a českej bojovej scény. Attilka nám v krátkosti zhrnul ako si užíva večer a čo hovorí na Karlosa a naopak Karlos nám prezradil či a ako sleduje Attilkovu prípravu ale aj to že ho prekvapila reakcia jeho zverenca Reného Rendysa po úspešnom zápase, keď v návale eufórie vyzval jedno z najžiarivejších mien československej scény: Piráta Krištofiča. Bývalý a prvý šampión Ivan Buchinger nám hneď pri vstupe prezradil na koho sa prišiel pozrieť ale aj to kedy ho najbližšie uvidíme v akcii.

MMA redaktor Netiek Ján Jakub Sikoriak bol celý čas v pohotovosti a čo sa týka behanie a získavania rozhovorov nestačil mu veru ani ostrieľaný Tomas Puskajler ktorý prišiel za TV JOJ pozbierať nejaký ten materiál. 

A tak sa stalo že sa Jankovi podarilo stretnúť nádhernú Jazmínu Alagič, ktorá nám vo veľmi príjemnom rozhovore prezradila svoje plány do budúcna ale aj to či by si trúfla zápasiť. No a či by si trúfla zápasiť aj internetová celebrita Mikela Vlček ktorú sme stretli krátko po Miriho prehre a boli sme jediné médium ktorému v stave smútku a nie vydarenému zápasu poskytla rozhovor sa dozviete z videa nižšie. Musíme povedať že bola veľmi milá a  mala príjemné a rozumné vystupovanie. Vyjadrila sa aj na adresu Fikiho Sulíka a jeho postoju k ženám, ku ktorému sa vyjadril aj samotný Filip v predošlom článku.

Vychutnajme si spolu nevšednú a dych berúcu atmosféru FNC VI.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies