Jan Bendig sa vracia späť vo veľkom! Zaspieval si aj so speváčkou LP +VIDEO

NETKY.SK • 26 Apríl 2024, 14:30 • 2 min
Jan Bendig sa vracia späť vo veľkom! Zaspieval si aj so speváčkou LP +VIDEO

Po hudobnej odmlke je Jan Bendig späť a to vo veľkom! Okrem neskutočne prepracovaného klipu “AVILEM” oznámil aj nový termín pre svoj najväčší koncert v O2 Universum

slovakia

left justify in out

Videoklip ako aj skladba nesie prvky telenovely, keďže onedlho spúšťajú podobný koncept aj na svojom YouTube. O tom, že tento talentovaný spevák sa po miernej odmlke vrátil vo veľkom, svedčí aj video, ktoré vo štvrtok 25. apríla zverejnil na svojej sociálnej sieti a ide o duet so svetoznámou speváčkou LP, ktorý vznikol spontánne počas večere s kamarátmi.

Ján Bendig je meno, ktoré už v speváckej súťaži poriadne zarezonovalo. Odvtedy vydáva skladbu za skladbou a to, že sa stávajú hitmi potvrdzujú aj čísla a trendy, v ktorých sa okamžite songy objavia. Tá najnovšia je ale poriadna dráma, keďže v nej prebehne prestrelka, no s nečakaným koncom. Zbraň, ktorú má Honza v klipe, je pravá.

"Bol som dosť vystrašený, keď bola na mieste streľby zbraň. Nemám ich rád a bál som sa, že to skončí ako pri nakrúcaní filmu s Alecom Baldwinom, kde napriek kontrolám v zbrani bola guľka a usmrtili tam človeka. Bol som naozaj rád, keď bola scéna hotová a zbraň bola odobratá," objasnil svoj najväčší strach z natáčania samotný Bendig.

Pre Honzu je to prvý hudobný návrat po kauze okolo Českých Slávikov. "Stále trvám na tom čo tvrdím od začiatku, že som nič neurobil a neplánoval. Som rád, že moji fanúšikovia a ostatní ľudia za mnou stoja a ja im môžem naďalej natáčať krásne pesničky a klipy. Moju koncertnú kariéru to našťastie nepoškodilo a ani mi nikto z usporiadateľov nezrušil koncert za čo im veľmi ďakujem,” hovorí Bendig.

Samotný klip bol inšpirovaný dejom telenoviel, keďže ich Honza doslova miluje pozerať neustále. Jeho veľkým snom je jedného dňa hrať v jednom z nich alebo ho dokonca natočiť. A to sa postupne plní a už v nedeľu 28. apríla o 18:00 odštartuje u neho nový seriál “Riviéra”.

“Už sa neviem dočkať, čo nato ľudia povedia. Drama, intrigy, romantika, zvraty a dej, ktorý vás pohltí. Už len ten trailer, ani som nedýchal,” hovorí nadšene spevák.

V najbližšej dobe bude Honza natáčať nový videoklip v zahraničí v Tunisku a to so stále populárnejšou slovenskou speváčkou Vanesou Horákovou. "Pôjde už o nás druhý duet tento rok. Pretože ten z januára má už vyše 4 milióny pozretí," hovorí Honza.

Bendig tiež pripravuje mega koncert v pražskom O2 univerzum na 6. decembra, kde bude mať aj hviezdnych hostí ako je Monika Bagárová, jeho brat Marsell a tiež jedno veľké zahraničné prekvapenie z Argentíny. "To zatiaľ nemôžem prezradiť, ale pôjde o svetovú hviezdu. A mimo hudby má ešte čaká písanie, pokračovania knihy Roma boy, ktorá sa v Česku stala za mesiac od vydania bestsellerom. Zato veľmi pekne ďakujem všetkým svojim fanúšikom," uzatvára Bendig.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Barbora Šimkaninová
Zdroj/Foto: Jana Trellová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies