NOVINKA! Po siedmych rokoch vychádza pilotný singel MOŽNO kapely NO ONE (+VIDEOKLIP)

NETKY.SK • 19 Február 2024, 18:35 • 2 min
NOVINKA! Po siedmych rokoch vychádza pilotný singel MOŽNO kapely NO ONE (+VIDEOKLIP)

Kapela sa netají tým, že za ten čas vystriedali niekoľko štúdii, producentov a členov kapely, s ktorými sa spolupracovať jednoducho nedalo a hoci boli skladby už niekoľkokrát nahraté, nikdy ich pre nespokojnosť s výsledkom nevydali.

slovakia

left justify in out

Pieseň Možno vznikla v roku 2017 a autorsky sa na nej opäť podieľala speváčka, gitaristka a zakladateľka kapely Michelle Sambora. Podľa slov autorky je najdôležitejšie nájsť štúdio a producenta, ktorý má podobný vkus a zmýšľanie ako kapela.

"Už sme zneli vďaka našej mladíckej nerozvážnosti ako z 80-tych rokov, potom sme sa skoro nechali zatiahnúť do RnB-Pop, z kade by sme za každých okolností vyleteli rýchlosťou svetla radšej aj cez zavreté okno. Nakoniec ale prišiel Majo Krátky, ktorý "vyrastal" na rovnakej hudbe a tým pádom keď sme počuli prvý nástrel, presne sme vedeli, že sme našli konečne to pravé," dodala Sambora.

Pôvodne mala skladba vyjsť už s oficiálnym videoklipom. Ten kapela točila a pokračuje v natáčaní na Sádku neďaleko Topoľčian, no vzhľadom na nepriaznivé počasie sa muselo natáčanie presunúť na jar a tak natočili pár prirodzených záberov zo skúšobne, v novej zostave a vydali pieseň aspoň formou jednoduchého lyrics videa.

Za najväčší úspech považujú krst albumu No.01, kedy vypredali 500-miestny kultúrny dom, následne vyhrali divácke hlasovanie v súťaži Famat, vydali pieseň Na chvíľu, ktorá sa stala ich najúspešnejšou a zdieľanou na portáloch ako Radio Expres alebo Topky.sk. Nemôžu nespomenúť festivaly cez agentúru Topfest, na ktorých sa im hralo mimoriadne skvelo a jedným z posledných úspechov je založenie aktuálnej zostavy, kedy majú pocit, že sú v partii konečne tí správni ľudia, ktorí vedia držať ako tím!

NO ONE je rocková kapela, ktorá sa nebojí lietať v podžánroch. Vznikli v roku 2015, kedy si speváčka Michelle Sambora a spevák Vlado Mruz po skončení predošlých projektov povedali, že by skúsili spraviť kapelu s dvoma hlasmi spolu.

Vo svojom playliste majú piesne romantické poprockové, ale aj poriadne rockové, pop-punkové či dokonca rapovo-rockové skladby.
Podľa ich slov to dáva koncertu tú správnu dynamiku a dokážu tým zaujať publikum v širšom vekovom spektre.

Na konte majú zatiaľ jeden album NO.01 (2017), ktorý zaujal očividne aj väčšie slovenské mená, keďže sa "podarilo" kapele Desmod si "POŽIČAŤ" refrén piesne kapely No One - Nebezpečná Hra a spraviť z toho refrén ich piesne Nevrav mi aký som.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Barbora Šimkaninová
Zdroj/Foto: Kapela NO ONE
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies